Monday, December 11, 2017

2017 reissut

Vuodesta 2017 tulikin sitten lopulta ihan hyvä reissuvuosi, vaikka se haaveilemani AI-uinti- ja jumppaloma jäikin väliin.

1.  Ruka

Tammikuussa vietin koululaisten kanssa kahdeksan yötä Rukalla. Kuusi päivää olimme rinteessä, yhden vietimme Kuusamon tropiikissa ja Angry Birds –puistossa ja yhtenä välipäivänä osallistuimme Stiga-kisaan. Lapset tekivät kouluhommansa etätöinä.

2. Flamingo

Kun isot olivat Kiljavalla leirillä, lähdimme pienten kanssa kolmeksi päiväksi Flamingoon uimaan ja syömään.

3. Joutsa & Hartola

Miehen mummo kuoli ja teimme matkan isomummon hautajaisiin Joutsaan. Yövyimme Hartolan linnahotellissa. Minä sain yöpyä kahdestaan Kaapon kanssa, Mies yöpyi isossa huonessa muiden kanssa. Lapset olivat kirkossa kiltisti ja oli mukava nähdä Miehen sukua. Kävimme myös Pekan ja Seijan mökillä penkomassa vanhoja tavaroita ja valokuvia. 

4.  Nacka, Ruotsi

Olin Kanervan fudisjoukkueen huoltajana huhtikuussa. Olin tehnyt ennen reissua tosi paljon töitä ja kirjoittanut gradun. Reissun jälkeen palautin graduni, vaikkei se ihan valmis vielä ollutkaan – päätin, että kesääni en siihen enää käytä. Sen sijaan tein kaksi muuta kurssia ja viimeisen vielä syksyllä. Reissu kului kentän laidalla, kerran kävimme tyttöjen kanssa shoppailemssa hotellin viereisellä ostarilla.

5. Pusula

Vaarin mökkiremontti tuli vihdoin valmiiksi. Kävimme keväällä haravoimassa, kesällä pariin kertaan uimassa ja syyslomalla haravoimme taas. Vietimme silloin kolme kokonaista päivää pimeällä syksyisellä mökillä Vaarin ja A:n kanssa.

6. Liesjärvi ja Torronsuo

Kesälomalla vierailimme kahdessa kansallispuistossa ja yövyimme Hyypiön tuvassa.

7. Himos

Osallistuimme toista kertaa New Wine -kesätapahtumaan äitikavereiden ja koululaisten kanssa.

8. Partioleiri Leijona Inkoon Kavalahdessa

Olin pitkästä aikaa partioleirillä. Touko oli sudarina, Kaapo seikkailijana ja Kanerva tarpojana.

9. Hvittorp

Alkusyksystä olimme perheleirillä Kirkkonummella Hvittorpissa – saimme viettää aikaa lasten kanssa, kun ruokahuolto pelasi.

10. Halloween-retki

Sudareiden syysretki Inkoon Kavalahteen.

11. Lontoo, Englanti

Teimme Kanervan kanssa pitkään haaveilemamme reissun Lontooseen ja kävimme tutustumassa Harry Potter –elokuvien studioihin ja kiersimme toki kaikki Lontoon nähtävyydet.

12. Montreal, Kanada

Vuoden päätteeksi tein työmatkan Kanadaan. Osallistuin johtajakoulutukseen. Rankka, mutta antoisa reissu!

13. Jouluredu Kiljavalla

Kanadasta menin melkein suoraan Kiljavalle jouluredulle, mukana taas kaikki koululaiset.

Siinä mun vuoden 2017 reissut, kohta pitää miettiä seuraavaa vuotta. Jotain on jo tiedossa, mutta koko perheen reissut puuttuu vielä. Miehen lomat alkaa pyöriä toukokuusta - ehkä jokin matka jo heti silloin? Talvella voisin taas lentää Rukalle isojen kanssa, mutta toisaalta voisin tehdä jonkin pienen reissun kolmistaan pientenkin kanssa.

No comments:

Post a Comment