Tuesday, April 17, 2018

Salou ja Barcelona 2018

Kaapon futisjengi teki reissun Barcelonaan ja pääsin onnekseni mukaan.

Lentomme lähti torstaina päivällä ja illalla olimme jo Barcelonassa, josta jatkoimme tunnin bussilla ja saavuimme Saloun lähelle Cambrilssiin, jossa majoituimme 4-5 henhen mökkeihin. Illallisen söimme buffassa ja pojat ehtivät vielä pelailla futista ja pöytyä ennen nukkumaanmenoa.

Nukuimme Kaapon kanssa samassa huoneessa. Ensimmäisenä aamuna heräsimme vasta yhdeksältä ja menimme suoraan aamiaiselle. Aamupalan jälkeen pojat menivät uimaan jäiseen altaaseen, mutta onneksi oli vesiliukumäki, jota pitkin vääjäämättä päätyi veteen.

Uinnin ja pienen shoppailun jälkeen saimme lounasta ja ruuan jälkeen lähdimme rannalle kävelemään. Resortistamme käveli rannalle vartin ja pojat pääsivät juoksemaan Välimeren aaltoihin. Aikuiset saivat rantakuppilassa pillikahvit, pojille ostettiin jätskit matkan varrelta.

Rantareissun jälkeen pojilla oli ekat treenit. Valkku aloitti napakasti, että nyt sai lomailu loppua. Illalla sitten vielä syötiin buffaillallinen ja pojat alkoivat pötyä, kuinkas muuten.

Aamulla oli aikainen herätys ja edessä neljä peliä Skotlantia, Pohjois-Irlantia, Ranskaa ja Belgiaa vastaan. Aamiainen oli jo 6.50 ja oli vielä ihan pimeää, kun lähdimme.

Neljä peliä ja neljä kovaa vastusta - saimme tsempata poikia kovasti, mutta toisaalta pelaamisen ilo säilyi matsista toiseen. Kun päivän pelit oli pelattu, lähdimme bussilla kohti Barcelonaa ja Camp Nouta.

Kaapoa jännitti niin, että se hihkui, ja odotus palkittiin: FC Barcelona voitti 3-1 ja Messi teki hattutempun. Oli ihanaa olla pelissä ihan kahdestaan.

Tulimme kotiin puolilta öin. Onneksi seuraavan päivän pelit olivat vasta iltapäivällä, joten aamulla sai nukkua, kunhan ehti aamiaiselle. Otimme lounaan eväänä mukaan.

Palkintojenjakotilaisuus oli tosi hieno ja pojillakin oli jo parempi mieli, sillä oli haettu jätskit ja namia läheisestä Lidlistä.

Illan vietimme Cambrilsissä ja yhdeltätoista, juuri kun olimme saapumassa mökillemme, soitti Kaapo: "Missä sä äiti oot? Missä kaikki äidit on? Me haluttais mennä nukkumaan".

Laitoimme lapset unille ja pian olikin herätys, sillä bussi lähti 4.30 kohti Barcelonaa ja Suomea.

Oli niin mahtava reissu! Oli ihana katsoa 12-vuotiaita, jotka olivat aamusta iltaan ihan täpinöissään ja silmät loistaen. Aloimme jo suunnitella seuraavaa futisreissua näille ukoille, toivottavasti sellainen toteutuu pian. Ja 04-tytöt pitää saada reissuun myös :)

No comments:

Post a Comment