Sunday, December 11, 2005

Huomenta!

Maisaa ja Muumeja, mitenkäs muuten se aamu alkaisi. Nyt vongutaan Teletappeja, käyn vaihtamassa. Päädyttiinkiin lopulta elokuvaan "Maisa maatilalla".

Mitäs muuta meidän elämään kuuluu? No, takana on ainakin leppoisa viikonloppu, joka tosin alkoi varsin vauhdikkaasti seitsemän tunnin shoppailusessiolla. Kääpä nukkui rattaissa kolmen tunnin unet (ihmeiden ihme!) ja sitten jatkettiin vielä nelisen tuntia, tosin syötiin pariinkin otteeseen. Perjantai oli myös perhekerhopäivä ja nyt ollaan sitten joululomalaisia sen suhteen. Lauantaina päästiin saunaan, kääpä kylpisi aina tuntikaupalla. Katsottiin myös leffoja, uusi Batman ja Kissojen valtakunta, jälkimmäinen tosin jatkuu vielä.

Nyt alkaa sitten pikkujouluputki olla puolessa välissä. Glögillä on käyty, itsenäisyyspäivää vietetty ja firman pikkujoulutkin hoidettiin kunnialla miehen huojahdellessa kuumeisena vieressä. Leffana oli FC Venus, suosittelen! Vielä olisi tarkoitus suorittaa kuoron joululaulajaiset ja ystävän puurojuhlat ja sitten sopisikin jo vauvan syntyä.

Ei vaiskaan, oon ihan hermona ja ottaisin minikäävän tänne meille vaikka heti. Ja käynnistyspäivä on vasta 12.1! En nimittäin usko, että nämä meidän käävät ymmärtävät itsekseen mahasta poistua, möhisivät siellä koko ikänsä ellei häädettäisi. Samanlaisia möhijöitä ovat kuin äitinsä, sanoo mies.

Vielä olisi yksi koulupäivä jäljellä, tai kaksikin, mutta valitsen vain toisen. Ihan mukavaa rupatella välillä muustakin kuin mahasta ja käävistä, vaikka on niilläkin kielipeleillä puolensa.

"Hyvä tavaton, kissa on saanut poikasia!"

Tänään mennään ostamaan siskon kanssa Lundiaa. Meinaan pistää sohvan taakse sellaisen tason, niin on vähän laskutilaa. Ja tason alle voi sitten kätkeä jotain roinaa, kaivataan taas ainakin metri hyllytilaa kirjoille. Yritetään lainailla kirjoja aina tilaisuuden tullen ystäville, nytkin on siis se metri lainassa, mutta jonain päivänä ne palaavat taas kotiin. Ja joululahjatoiveena on tietysti lisää kirjoja.

Tiedän kyllä, että kirjastojakin on, tuossa ihan kulmilla vielä, mutta minulla on hyvä syy. Meillä oli nimittäin lapsuudenkodin kirjahyllyssä Vanhus ja meri, Kärpästen herra sekä muutama muu pakollinen oppikoululaisen perusteos ja silloin päätin, että sitten kun olen iso, meillä on tosi paljon kirjoja. Ja nyt sitten tuskaillaan hyllytilan kanssa.

Äh, kääpä sörkki DVD:tä, jouduin lopettamaan shown, joten leppoisa kirjoitteluhetki alkaa olla ohitse. Tuonne se vaelsi nunnun kanssa, tietää, ettei olisi saanut koskea. Minä menen suihkuun, jospa päästäisiin tänään vaikka vähän tuonne uloskin vaeltelemaan.

No comments:

Post a Comment