Friday, January 02, 2015

Parisuhdeaikaa

Meillä on ollut perinteisesti vähän nihkeästi lastenhoitoapua, mutta kerrankin meitä onnisti: löysimme lapsille huipun hoitajan ja Pappa ja P:kin tarjoutuivat hoitamaan lapsia yhden illan. Kun saa yhteistä aikaa 3+5+5+3,5 tuntia, sen voi käyttää esim. näin:

1. Shoppailua ja Chico's

Joululahjat olivat jo hyvällä mallilla, mutta kiva oli päästä yhdessä vähän shoppailemaan. Saimme tehtyä muutaman hankinnan ja reissun kruunasi Chico's. Edelleen, kaikkien näiden vuosien jälkeen, Bonny & Clyde on vaan niin parasta.

2.  Keilaus ja Kilim

Söimme ensin hyvin. Minä valitsin meze-lautasen ja Mies otti keban. Kilimistä saa niin hyvää ruokaa, se on suosittu lounaspaikka, mutta oikein käypä illallisellekin. Kävimme keilaamassa, minä voitin kummallisella tumps-tyylilläni (vähän liian iso keila, pudotus radan keskelle ja kaato), mutta Miehen meno näytti sulavalinjaisemmalta. Ehdimme vielä glögillekin paikalliseen.

3. Teatteri ja nepskiä

Matkustimme junalla Pasilaan, päädyimme lautapelikauppaan ja nepalilaiseen. Ruoka oli jälleen kerran hyvää, otimme inkiväärikanaa. Kävimme kavereiden kanssa katsomassa Pikavoiton, mikä oli ihan mainio. Ja taas kävimme glögillä, nyt kaveriporukalla.

4. Keilaus ja sushia

Hurahdimme siihen keilaukseen ja päätimme tulla uudestaan. Tällä kertaa Mies voitti. Minulla oli vähän heitto hakusessa, kun yritin sulavampaa tyyliä. Kävimme ennen keilailua syömässä lempparilounaspaikassani sushia ja kiinalaista. Ja keilailun jälkeen pääsimme vielä torikahveille.


Ja eikä tässä vielä kaikki: naapurin kummitontut muistivat meitä lahjakortilla: 4 h Oivan (ja bonuksena Taiminkin) hoitoa! Nyt kun saa vielä pojat johonkin, voi lähteä vaikka kiipeilemään tai kylpylään.

Nämä reissut tulivat kyllä tarpeeseen. Kun arki on kuitenkin sellaista puurtamista (astiat, pyykit, ruoka, siivous), muistaa, miten riuska työmies oma puoliso on, muttei sitä, miten komea, huumorintajuinen, hellä ja luotettava Mies on. Kun aloimme seurustella, mietimme tulevaisuuttamme. Haaveilimme jo silloin pikkubussillisesta lapsia ja ajattelimme, että meille tulee hauska elämä. Nyt taas silmissä pilkahtelee aito ilo, ja täytyy jatkossakin huolehtia, ettei nauraminen ja hassuttelu jää kiireen ja suorittamisen jalkoihin.

No comments:

Post a Comment