Monday, February 08, 2016

Huisketta

Viikonloppua olikin huisketta. Perjantaina heräsin ihan parhaalla tavalla: sänkyyn saapui viiden lapsen lisäksi aamiainen ja kasa lahjoja. Täytin 40, ja laskeskelin, että olen ollut nyt 7 vuotta himassa, 16 skolessa ja 17 duunissa. Toivottavasti jälkimmäistä sorttia olisi edessä vielä kymmeniä vuosia, niin saadaan lainat makseltua.


Perjantai oli sikälikin erilainen päivä, että enterorokon, kurkunpäätulehduksen, flunssan, vatsataudin ja flunssan jälkeen koko porukka pääsi toimipisteisiinsä tarhaan, eskariin, kouluun ja töihin.


Illalla K:n treenien jälkeen juhlimme minua vielä lisää, sain kakkuja ja vielä yhden lisälahjankin.


Lauantaina laitoimme K:n matkaan, se lähti kaverinsa S:n kanssa Swinghilliin. Minä lähdin K:n, T:n ja T:n kanssa Peuranmaalle. Toukolainen auraili varmoin ottein rinnettä alas, Taimin meno oli yhtä päätöntä kuin aina ennenkin ja Kaapo laski ihan mallikkaasti ensimmäistä kertaa laudalla. K oli koko päivän laskemassa ja oli pärjännyt päivän lohikeitolla ja kahdella berliininmunkilla. Pojat söi metsästä vähän jääpuikkoja.


Kun tulimme kotiin, M ja S odottelivatkin jo valmiina ottamaan kontolleen ne lapset, jotka eivät olleet Swinghillissä. Kaapo kävi E:n luona kylässä ja Touko leikki ulkona S:n kanssa, mutta aina niillä oli muutama muksu siinä piirtelemässäkin.


Hyvin niillä oli sujunut, ja sillä aikaa me kävimme syömässä thaikkuruokaa ja osallistuimme taizen-messuun Karakappelissa. Kiitos vielä, oli ihana ilta!


Aamulla oli K:n peli ja saimme kannustajaksi S:n. Pelin jälkeen kävimme Toukon treeneissä ja kun Oiva heräsi päiksyiltään, suuntasimme syömään Vaarille ja M:lle. Voi mitä herkkuruokia, mm.luomukaritsaa! Ja vielä laskiaispullat päälle.


Paljon muutakin kivaa on tapahtunut viime aikoina: Taimi pääsi C:n synttäreille ja S:n synttäreille Lelumuseoon, Kaapo kävi L:n ja O:n syndeillä Megazonessa, Touko A:lla ja O:lla leikkimässä, K oli S:llä yökylässä, A-sisko/kummi/täti piipahti meillä, Mies aloitti kendon. Ja sitten tietty normitemppikset ja -fudikset päälle.


Ai niin, minäkin pääsin hummaamaan: kävimme Miehen kanssa katsomassa Star Warssin, sitten pääsin Saunasiskojen saunailtaan Vanttilaan ja samalla viikolla oli vielä projektin päättäjäiset ravintola Albergassa - loistavaa ruokaa ja esitys "Hyvässä nousussa" oli nimensä veroinen.


Olemme myös lasketelleet ahkerasti, Kaapo E:n ja Kanerva S:n kanssa. Minulla on ollut kavereina aina joku osajoukko joukosta {K, K, T, T, O}, viime aikoina onneksi entistä harvemmin viimeisin alkio.


Nyt luukutan Robinia, siitäkin huolimatta, että musavideolla 17-vuotias poppari melkein pussaa tyttöä, ja työskentelen tehokkaasti.

No comments:

Post a Comment