Sunday, April 23, 2017

Leppoisampaa jo

Minä sain graduni palautettua ja Mies uuden työpaikan. Kaksi lisähässäkkää aiheuttanutta asiaa on nyt hoidettu. Tosi huojentunut olo, kirjoittelinhan gradua tämän kaiken muun härdellin ohella puolisen vuotta milloin missäkin: kentän laidalla, Hoplopissa, Rushissa, sohvan nurkassa.

Tämä viikonloppu oli mukava vaikkakin täynnä puuhaa. Perjantaina juhlimme kolmevuotiasta Oivuskaa Vaarin ja M:n kanssa. O sai lahjaksi kukan siemeniä, dinojunakirjoja ja jättipussin vaahtiksia. Onnellinen ukko! Lauantaina lähdin lasten kanssa koululle tempauspäivään. Pääsin katsomaan Toukon luokan nukketeatteriesitykset, kävimme taimimyynnissä ja temppuradalla ja sitten lähdinkin K:n kanssa peliin. Eka aluesarjapeli päättyi tasuriin. Tytöillä paljon paikkoja, ei vaan menny sisään. Vastustaja johti 0-2, mutta onneksi tytöt saivat tasoitettua.

Tulimme kotiin, vaihdoin vaatteet ja nappasin kyytiin Kaapukan, A:n ja R:n. Vein ne Temppikseen M:n synttäreille ja hain sitten Lintuvaarasta työkaverin. Meillä oli KIKY-päivä. Näin tuttuja ja ruokakin oli hyvää. Ajoin sieltä kaverin nelikymppisille. Oli ihana nähdä tuttuja ja jutella - töistä, asunnoista ja keski-ikäisyydestä.

Tänään saimme vieraaksemme J-kummin, O:n ja A-kummin. Ihan huippua! Söimme herkkuja ja pienet ajelivat fillareilla. T sai synttärilahjaksi viiksiä, marmorikuulia ja munan, josta kuorituu dino.

Meillä taitaa olla tänä kesänä 4-5 futaria. T menee futiskouluun, T palaa talvitauolta Haukkoihin, K jatkaa ja Kaapukka aloittaa futiksen. Kävimme tänään ostamassa nappiksia, saimme kahdet kolmen hinnalla - hyvä nappistenostopäivä! Mies kävi puolestaan lasten kanssa puutarhaostoksilla. Ne istuttaa kukkasia ja yrttejä.

K&K on kentällä pelaamassa fudista, ne on molemmat ihan täpinöissään. Meillä oli K:n kanssa mahtava Ruotsin reissu. Tytöt olivat Nackassa Saltsboo IF:n järjestämässä kutsuturnauksessa. EPS nappasi kultaa sekä kilpa että haastesarjassa. Voi sitä riemua!

Reissuun mahtui suuria tunteita - iloa ja onnistumisia mutta myös pettymyksiä. Oli ihana seurata tyttöjen hassuttelua ja kuunnella niiden kanssa gangsta rappia. Niillä on tosi hyvä henki. Ne katseli valtavia pokaaleja ja hyvin päättäväisesti totesivat, että nää me viedään Espooseen, molemmat. Ja niin siinä sitten kävikin. Neljä reissupäivää, tiukkoja matseja, suloisia tyttöjä, buffaruokaa laivalla ja äärimmäisen hyvää turnausruokaa. Hyvä reissu kaiken kaikkiaan!

Töissä on ollut aika haipakkaa helmi-maaliskuu, mutta nyt huhtikuussa on alkanut jo vähän helpottaa. Teen vielä vähän kouluhommia ja sitten toukokuun jälkeen aloitan kesäloman koulujutuista.

Muakin vähän houkuttais taas se fudis. Mutta saa nähdä. Nyt on Taimilla, Toukolla ja Kaapolla kahdet treenit ja K:lla kolmet viikossa ja pelit ja turnaukset siihen päälle. Jos saadaan tämä paketti toimimaan, niin minäkin voin harkita harrastusta. Muuten mennään uiden ja lenkkeillen.


No comments:

Post a Comment