Saturday, July 29, 2017

Lintsi 2017

Vietin tänä vuonna reilu 30 tuntia Lintsillä.

Lomani alkoi lauantaina 8.7 ja heti kärkeen oli luvassa kolme aurinkoista päivää. Päätin toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni ja viettää kaksi päivää putkeen Lintsillä.

Lauantaina menimme Lintsille koko porukka. Mies kierteli pienten kanssa ja minä isojen. Oiva rakasti autokarusellia, kävi Panoramassa ja Vankkurissa mutta Kotkottiin ei uskaltanut. Taimi kävi läpi maksuttomia laitteita, mutta pääsin satasenttisenä jo moneen kivaan laitteeseen: Lohikäärmeeseen, Kahvikuppeihin, Hypyttimeen, Linnunrataan ja Vekkulaan, joista Linnunrata taisi olla suosikki. Taimi ja Oiva näkivät pitkästä aikaa L-serkkuaan ja M-enoaan ja kävivät katsomassa kaloja Sea Lifessa. Meduusat tekivät Oivaan vaikutuksen ja niitä se on nyt piirrellytkin. Rauskuista tykkäsivät tietysti kaikki.

Touko oli toista kesää 120, ja tykkäsi Salamasta, Vuoristoradasta ja Kehrästä. Kaapo pääsi toista kesää Kingiin, mutta ensi vuonna pitäisi olla se maaginen 140 senttiä mittarissa, jolloin portit avautuvat mm. Kieputtimeen, Kirnuun ja Ukkoon. Mies lähti kahdeksalta pariksi tunniksi Papalle Pasilaan iltakylään, ja me saimme juosta K&K:n kanssa vielä kaksi tuntia laitteesta toiseen - kasista kymppiin on ehdottomasti Lintsin prime time, kun jonoja ei ole.

Toisena päivänä tulimme koululaisten kanssa takaisin. Kanerva sai kaverikseen R:n ja minä kiertelin koko päivän poikien kanssa. Kävimme kaikki vuoristoradat moneen otteeseen läpi. Pojat voittivat yllätyspusseista sammakkokuninkaat ja pojat veivät ne Hypyttimeen ja Mustekalaan.

Kolmas Lintsi-päiväni oli eilen. Kanerva meni kaverinsa V:n kaveriksi ja minä sain seurakseni M&M:n sekä Taimin ja Oivan. Tarkoituksena oli syödä paljon hattaraa ja muita herkkuja ja kiertää maksuttomia laitteita. Päivä oli aivan mahtava, olimme melkein täydet 11 h Lintsilla ja illalla kotiin saapui väsynyttä mutta onnellista väkeä. Toimme tuliaisiksi erilaisia nameja ja niillä me täällä nyt herkutellaan, Mies ja Touko lähtivät juuri Ropeconiin.

Lintsipäiviä kertyi seuraavasti:

-Mies 1
-Oiva 2
-Taimi 2
-Touko 2
-Kaapo 3 (kolmas kertaa A-kaverin kanssa) Ja vielä neljäs kerta!
-Kanerva 3
-Katja 3 Ja vielä neljäs kerta!

Ehkä tällä jaksaa ensi kesään. Pieni optio on, että jos Kaapolle tulee vielä syksyllä se 140 täyteen, käymme kiertämässä ne hurjat laitteet vielä tänä vuonna. Peukut pystyyn!

No comments:

Post a Comment