Saturday, July 06, 2019

Fauna 2019

Kesä starttasi sudareiden ja seikkailijoiden leirillä Kavalahdesta Inkoosta. Meidän perheestä oli leirillä kaikki tytöt, Taimi leiriläisenä ja minä ja Kanerva johtajina. Paikka olikin tuttu, sillä siellä oli vuonna 2017 lippukunnan Leijona-leiri ja syksyllä vielä sudareiden Halloween-retki. Kanerva palasikin pian Inkoon maisemiin Ihqu-leirille.

Nukuin 11 ekan vuoden sudarin ja yhden äidin kanssa puolijoukkueteltassa. Ensimmäinen ilta ja yö sujuivat hyvin, kaikki olivat niin väsyneitä, että nukahtivat melkein heti. Toinen ilta ei mennytkään ihan niin putkeen ja vasta kolmantena iltana tajusimme laittaa Risto Räppääjän Book Beatista, silloin uni tuli mukavammin kaikille.

Vastasin leirillä pelilaaksosta, jossa pelattiin ulkona Afrikan tähteä, Kimbleä ja muistipeliä. Kanerva ja muutama muu samoaja olivat rosvoja ja N pankkiiri. Lisäksi oli vesilaakso, pandalaakso ja kädentaitolaakso, kaikki tosi kivoja!

Pääsin itsekin monta kertaa uimaan, sillä leirillä oli tosi lämmin keli. Lapsetkin pääsivät uimaan joka päivä vähintään kerran, vesilaakso- ja saunapäivinä kahdesti.

Ja ruoka, se oli ihan taivaallisen hyvää! Keittiöstä vastasi I, reipas lukiolainen, joka hoiti homman oikein mallikkaasti. Saimme spagettia, sosekeittoa, hodareita, munkkeja ja pääsimme ostamaan jätskikiskasta jädeä.

Oli kyllä antoisa leiri, partio on vaan niin parasta!




No comments:

Post a Comment