Sunday, October 02, 2005

Kääpälän kuulumisia

Pitkästä aikaa... Kirjoittelen tässä ennen Idolsia eli aika lailla minsa aikaa. Eli asiaan. Oltiin tänään työpaikan lastenjuhlissa. Käävästä parasta olivat ilmapallot ja sitten sellaiset pikkupallot pallomerestä. Niitä se heitteli "Heiii!" ja kävi hakemassa muiden kädestä. Nalle Puh pelotti, keinuhepat pelotti mutta pallot oli kivoja.

Viikko sitten saunottiin porukalla. Tämä on meille uutta, sillä yleensä saunotaan vasta käävän mentyä unille. Oli kyllä tosi kivaa, saatiin olla aika rauhassa kun kääpä loiski ammeessa. Vesileikit on ihan ykkösiä.

Ruuan suhteen on vielä kehittymisen varaa: tällä hetkellä suurinta herkkua ovat banaani ja keitetty kylmä makaroni.

Käytiin myös ekaa kertaa perhekerhossa. Meidän kääpä viihtyi 30 sekkaa muiden lasten kanssa ja sitten se tuotiinkin jo huutavana luokseni. Siinä me sitten istuskeltiin ja kääpä mätti keksiä. Oli kyllä kiva kerhoreissu, mennään ens viikolla taas.

Lapsiparkkiin on myös tutustuttu äidin käydessä seminaarissa. Molemmilla kerroilla se on nukkunut saapuessani, mutta viimeksi kuulemma jo vähän leikkikin ennen unia. Hienoa, että tuollainen parkki on olemassa, niin pääsee tämäkin äiti vähän kouluilemaan.

Mutta sellaisia tällä erää, jatkan toiste.

No comments:

Post a Comment