Thursday, October 20, 2005

Pitkästä aikaa...

Tajusin tänään, että nukun enemmän kuin kääpä! Nyt kun mies on ollut kotona sairaslomalaisena, olen kepeästi ottanut parit päiksyt ja mennyt silti ajoissa nukkumaan. Tänään tein vakaan päätöksen ja aion valvoa ainakin yhteen. Tuntuu turhalta kiskoa capua, jos ei edes väsytä.

Tentin kahden viikon kuluttua 20 kirjaa, realismia ja logiikkaa. Realismien metsästys on aika haastavaa, sain tänään saaliikseni vain yhden, Alkion Murtavia voimia, joka on tosin oikein mainio. Ja se logiikkakin on aina hukassa.

Kääpä on niin iso likka että. Nyt on hampaita neljä ja ylähampaiden välissä samanlainen kolo kuin BB:n Pertulla. Tukka hapsottaa ja tanssityylikin on muuttunut. Nyt tanssahdellaan menninkäismallilla ja se on huisaa se.

Ollaan saatu pihakavereita ja huisketta riittää, kun pihalla on kerrallaan reilu kymmenen lasta, joista vanhin on viisi. Mammajumpassakin voisi käydä, mutta jostain syystä olen torstaisin aina flunssainen ja kykenen vain shoppailuun. Rahaa ei olisi, mutta kääpä sai silti taas uusia Little Peopleja. Ja huom, -33 %!

Huomenna tehdään vielä kirjastoreissu ja sitten pitäisi miltei kaikki kirjat olla kasassa. Luvassa ihana viikonloppu, logiikkaa ja romskuja ja miehelläkin uusi peli ja semmatyön valmistelua. Kunpa vaan kääpä nukkuis yöt eikä vaeltelisi täällä nunnun kanssa kuten viime yönä. Äiti sai tosin nukkua, kiitos kultamieheni.

Pian onkin sitten taas toukka talossa, jota ei yön ja päivän eroavaisuudet pahemmin kiinnosta. Paitsi kääpä kyllä nukkui yöt ihan alusta asti, vaikka söikin kolmen tunnin välein. Mutta siis nukahti aina heti ruuan jälkeen. Saas nähdä, millainen tapaus tämä mikrokääpä on.

Ajatella, enää muutama kuukausi ja sitten käävästä tulee isosisko. Tosin aika pieni sellainen.

Nyt vielä pippurijuustoa, viinirypäleitä, oliiveja ja Murtavia voimia ja sitten unille. Öitä!

No comments:

Post a Comment