Monday, February 01, 2010

Vaaka

Lueskelin vanhoja bloggauksia ja huomasin suunnitelleeni vaa'an ostoa 7.2.2006. Prosessi saatiin päätökseen ja läpimenoaikakin jäi nippa nappa alle neljän vuoden, sillä hankinta tehtiin 24.1.2010. Ensimmäinen virallinen punnituskin on tehty ja saldo oli -1,6 kg!

Hämmentävää on, että paino heittelee niinkin paljon yhden vuorokauden sisällä, joten tuo kaksi merkitsevää numeroa on toki liikaa, mutta en silti tohdi sanoa laihtuneeni kahta kiloa. Viimeiset viisi vuotta painokontrolli on hoitunut neuvolassa, mutta nyt kun en ole raskaana, täytyy hankkia tuo mittalaite ihan itselleen. Ennen lapsia punnituksissa olikin kymmenen vuoden tauko ja se näkyy.

Olen muuten uudessa projektissa uudessa kaupunginosassa ja se jos mikä virkistää. Minulla on kolme mahdollista ajoreittiä. Kaksi olen nyt mennyt toiseen suuntaan ja toiseen suuntaan on vielä harjoittelemista. Mutta nyt katsoin sitten oikein kartastakin näitä sijainteja ja tutuissa paikoissahan tässä pyöritään, olen asunutkin kilsan päässä. Ja parin kilsan säteellä on kolme entistä työpaikkaani. Kuka arvaa, missä istun?

No comments:

Post a Comment