Monday, November 19, 2012

Punaviiniä

Rakastan punaviiniä! Sellaista pyöreää, pehmeää ja täyteläistä. Mausteista, ei marjamehumaista.

Viime viikko olikin oikea punaviiniviikko. Keskiviikkona join lasilliseni Työeläkepäivillä. Tapasin nykyisiä ja entisiä työkavereita ja kuuntelin ajatuksia herättäviä alustuksia. Juhana Vartiaisesta tuli heti idolini.

Torstaina menin koko poppoon kanssa musiikkiopistolle, sillä hinta sille, että sain keskiviikkona mennä sekä aamuvuoroon että iltarientoihin, oli torstain vienti ja haku. Haimme Alepasta eväät ja nautimme ulkona kolmioleipiä, munariisipasteijoita, pillimehuja - ja -kaakaoita. Musiikkiopistolla jatkoimme vielä satsumoilla ja suklaapikkuleivillä. Kääpä meni tunneilleen ilman aikuista ja minä jäin aulaan kolmikon kanssa. Viuluopen mielestä Taisku näytti ihan pieneltä Mieheltä.

Mies saapui ja piipahdin Karatalon puolella. Siellä olikin yllättäen taidenäyttelyn avajaiset. Pienet saivat Doris-keksejä ja pähkinöitä ja minä punaviinilasilliseni. Taimisto tassutteli näyttelytilassa.

Punaviiniputki jatkui lauantaina Syksyn sävelen merkeissä. Siemailin viiniä ja nautin elämästäni. Hullumminkin voisi olla.

No comments:

Post a Comment