Wednesday, March 13, 2013

Pientä tilannepäivitystä

Meidän sairastelut vaan jatkuu. Nyt alkaa olla mitta täys, mutta minkäs teet.

Sain sentään käytettyä Taiskun neuvolassa. Oli aika pieni pirpana, 1,5 v., 77,6 cm ja 9,5 kg. Sillä on ollut kasvukausi, massakausi tulee sitten seuraavaksi. Mutta kasvaa omalla käyrällään. Paino oli vähän tipahtanut, mutta kyllä se sitä taas kerää.

Tämän päivän onnenhetki oli, kun kaikki neljä istuivat ikkunan edessä ja jammailivat Gangnam styleä. Taisku aina välillä vähän epäröi, mutta lähti sitten revittelemään. Pää heilumaan. Kädet mukaan. Jorailua koko kropalla.

Käävät ovat päässeet myös synttäreille. Kääpä Ainon 9-vuotisjuhliin asukaspuistoon, Minikääpä Emilin luo Rastaalaan ja Toukolainen Lindan 4-vuotissynttäreille Tillinmäkeen. Kovasti olivat täpinöissään kaikki.

Kääpäkin heitti taas keikan. Se soitti duettona Heidin kanssa Koraalin ja itse open säestyksellä Käen. Tosi hienosti meni molemmat ja nyt sitä ei jännittänyt enää ihan niin kamalasti kuin aiemmin. Päästiin kahdestaan jätskillekin konsertin jälkeen.

Minä olen fiilistellyt POMPdeLUX-vaatteita. Naapurin rouva toi paketin ja niitä olen nyt ihastellut tässä sairastelujen lomassa. Meinaan kyllä tilata ison satsin omilta kutsuiltani, jos vaan nyt pysyvät pesuissakin hyvinä.

Tänään oli ihana aurinkoinen pakkaspäivä. Vähän olin jo suunnitellut iltaulkoilua T&T:n kanssa, mutta sitten Toukolaiselle nousikin taas kuume. Huomenna niillä on vielä saikkua ja näköjään ihan tarpeeseen tulee. Minikääpä saa sairastaa huoletta toisenkin päivän, mutta Käävän suhteen mietimme huomista. Mies sentään pääsee töihin - antibiootti puree ja korva/keuhkoputken/poskiontelontulehdukset hellittää.

Ai niin, Taimistokin on nyt löytänyt nenän. En aikoinaan raaskinut pistää Toukoa tarhaan vielä 1 v 4 kk iässä, kun se osasi sanoa vain äiti ja nenä. Taimi aloitti 11-kuisena, mutta pääsi nenävaiheeseen vasta 1 v 5 kk ikäisenä :) Osoitetaan äidin nenää: "nenä" ja omaa: "nenä" ja äidin: "nenä" ja omaa "nenä". Siinä ne illat sitten vierähtääkin.

No comments:

Post a Comment