Sunday, September 22, 2013

Partion syysretki ja Käävän kummipäivä

Tänään oli uuden lauman eka retki Latokasken maastoon. Vahvuus oli 7+3 ja minä sain K:n johdolla palauteltua mieliin suunnistustaitoja. Minikäävällä oli elämänsä ensimmäinen partioredu, Kääpähän on toki konkari.

Lounaaksi saimme Havaijin pataa, jonka resepti on tässä:
-reilu 400 g jauhelihaa
-Havaijinpata-ainekset
-Kaksi leppäkerttua

Yhden leppiksen näimme kiertelevän trangiaa ja niin vain se jäi sinne loukkuun. Toinen löytyi Käävän, toinen N:n lautaselta. Ihan reippaasti ne silti söivät.

Kolme tuntia metsäilyä teki hyvää ja flunssakaan ei tuntunut niin kurjalta. Nyt on kyllä superräkäinen olo ja huominen on kotipäivä. Saas nähdä, jääkö joku mulle kaveriksi. Toukolainen on ehkä potentiaalisin, mutta yö voi tehdä ihmeitä.

Ja vielä siitä kummipäivästä. Vein Käävän Laruun J:n luokse ja sieltä ne olivat lähteneet kaupungille ja treffanneet A:n. Ne oli vähän shoppaillu, herkutelleet (pastaa, jädeä, pirtelöä, Merkkareita) ja viideksi niillä oli aika Megazoneen. Ne pelasi pari kierrosta ja Käävän ennätyspisteet oli 10500, se oli tuhonnu sinisten ja punaisten tukikohdat. Tykkäsi siis kovasti ja nyt on suunnitteilla Miehen, Käävän ja Minikäävän Megazone-reissu.

Tänään illalla oli vielä Käävän fudis. Vielä se jaksoi painaa, vaikka oli pitkä viikonloppu takana. Niillä on marraskuun alussa fudisleiri ja E pyysi sitä huonekaveriksi. Kiva juttu, E on oikein mukava ja reipas likka, kuten kaikki Tähtitytöt. Oon kyllä tosi iloinen tuosta fudiksesta, vaikka välillä se aikaa ja hermoja viekin.

Ai niin, Taimi on ollut tänään minunkin pupu. Se on aina sen vanhemman pupu, joka on vähiten kotona.

No comments:

Post a Comment