Monday, November 04, 2013

Pikaisia huomioita

Elämme harrastusrumban keskellä. Kääpäläinen oli fudisleirillä pe-su ja eilen oli futsal-turnaus Myyrmäki-hallissa. Kääpä oli ihan onnessan, kun katsomossa kannusti äidin lisäksi myös Vaari ja A-kummi. Hyvin matsit menivätkin, 1-1, 2-1 ja 3-1. Ekassa Kääpä oli maalissa, tokassa pakkina ja kolmannessa hyökkääjänä, siinä se teki yhden maalinkin. Se pääsi pelien välissä säpisemään myös Vaarin kanssa, kun se on entinen futari myös.

Viime viikolla Minikääpä kysyi: "Äiti, ehtiikö leikkiä ennen partiota?" ja Kääpä selitti viuluopelle, ettei se ole ehtinyt värittää nuottivihostaan perhosia. Minun lapseni eivät ehdi leikkiä eivätkä värittää!

No, onneksi joka ilta ei ole harrastuksia ja leikillekin on aikaa. Viikonloppuna leikittiinkin sitten monta päivää aamusta iltaan, kun ulkona satoi vettä. Toukolainen ja Taimisto innostuivat nukkeleikeistä, ja maanantaina tarhaan pääsivät rakkaat vauvat, Toukon Peppu-Peppu Shakki-Matti ja Taimin Nakki-Nakki.

Bändikerhoissa sujuu hyvin: Minikääpä soittaa bassoa, Kääpä sähkökitaraa ja räppää. Minikäävän uimataito vahvistuu, nyt myyrää menee jo monta metriä ja selkää vaikka kuinka. Temppukoulussa se on ainakin oppinut sen kärrynpyörän ja voi sitä riemua, kun Miniäinen sai isonsiskon ylimääräiset fudisshortsit. Toukolainen on aloittanut fudiksen, se treenaa tekiksen nurkalla siskon treenien aikana ja sillä on aina nappikset, syndit ja keltaiset Hongan sukat. Taimistokin treenaa, ja oma pallo on kova juttu. Ihmeekseni myös Minikääpä innostui fudiksesta, kun sai treenata sisätiloissa, eikä ollut märkää eikä kylmää.

Viikonloppuna oltiin M:n, A:n, B:n ja V:n luona Halloween-pirskeissä. Taimi oli tiikeri, Touko keiju ja Miniäinen luuranko. Veimme tuliaisiksi silmämunia ja muutamia hämähäkkejä.

Partiolaiset saivat joulukalenterinsa myytyä, muutama niillä on vielä tosin toimittamatta. Reilussa tunnissa ne kiersivät meidän taloyhtiön ja kävivät muutamassa paikassa naapuritaloyhtiössä ja se oli siinä, kaikki kalenterit oli myyty. Pappa ja Päivi ostivat kaksi kalenteria ja kolme meni meille, mutta 19 ne myivät naapureille. Kiitokset kaikille pieniä partiolaisia tukeneille!

Mutta nyt, ryhdistäydyn ja jatkan hommia. Leppoisaa sateista marraskuuta kaikille! Kun sataa, ei tarvitse könytä ulos, vaan saa lukea ja pelata lautapelejä. Kääpälä kiittää.

No comments:

Post a Comment