Sunday, May 03, 2015

Vappu 2015

Pikaisesti vielä vapusta. Pääsin lähtemään töistä 13.45 ja pyyhälsin kotiin. Sain seurakseni T&T:n ja pääsimme vappuherkkuostoksille. Ne sujuivat hienosti ja kun K tuli kuorosta, lähdimme ostamaan vappupalloja ja muuta vappusälää. K valitsi punaista tukkasuihketta, K sinisen hatun, T&T ottivat hyrrät ja neljälle isoimmalle ostimme suihkuserpenttiiniä, paukkuserpenttiinä ja tavallista - siinä olikin sitten serpenttiiniä kerrakseen!

Kun lapset saivat serpenttiinipurkit käsiinsä, ne spruuttasivat omat purkillisensa alle vartissa. Glada Vappen! Pienimmistä otin oikein videotakin, sillä ne käkättivät serpenttiinille ja leikkivät, että se on kakkaa.

Vappupallotkin hommattiin. Oivuska sai tikkupallon, jossa on halaavat Puh ja Nasu, samanlaisen, mutta ison heliumtäytteisen, sain Mieheltä vappuna 2001. Se oli kuskannut sitä junassa ja toi minulle yllätyksenä Lassilaan. Arvostin! K valitsin Minnin, K Kätyrin, Touko Teräsmiehen ja Taimi Frozenin.

Vappuaattona söimme nakkeja ja perunasalaattia, simaa ja munkkia. Seuraavan päivän brunssilla oli sama setti, ja lisäksi jotain salaatteja sun muita, ja nautimme sen tuulisella takapihallamme. Simat ja munkit oli pakko tulla syömään sisälle.

Meillä näkyi myös naamioitunutta väkeä. Kaapo teki Taimille aamulla pupunaaman ja K illalla tiikerin, Kaapo itse naamasi kasvonsa moneen otteeseen ja pikkuveljen poskeen oli ilmestynyt hämähäkki.




No comments:

Post a Comment