Thursday, July 02, 2015

Juhannus ja Lintsi

Saavuimme kymmenen jälkeen torstai-iltana Alandia cupista ja heti seuraavana aamuna aloitimme pyykinpesut ja pakkailut ja pääsimmekin lähtemään reissuun lounaan jälkeen. Iloksemme Dacia imaisi ilman suksiboksiakin seitsemän matkustajan lisäksi kolmen päivän vaatteet ja ruuat seitsemälle, matkasängyn ja rattaat ja kuusi makuupussia.

Ajoimme ystäviemme luo Muurlaan, jossa meitä odottikin kunnon revohka juhannuksen juhlijoita. Meitä oli 11 aikuista ja 12 lasta ja sen lisäksi muutama pariskunta piipahti vielä illan mittaan. Lapsilla sujui leikit kivasti ja ne teki oikein hienon leffankin. Saunottiin, uitiin ja grillattiin ja rupateltiin ystävien kanssa. T&T pääsivät vielä pariin otteeseen ruokkimaan pieniä vasikoita, ja se oli erityisesti Toukolaisen mielestä tosi kova juttu.

Kääpä täytti 11 29.6 ja saimme syödä tuhdin brunssin ja päälle vielä Brita-kakkua. hyvin syötyämme lähdimme Lintsille päivää viettämään. Juoksimme laitteesta toiseen ja Mies roudasi Oivaa. Sekin pääsi kyllä laitteisiin: Kot Kot, Rumpukaruselli ja Vankkuripyörä tulivat tutuiksi. Taimi tykkäsi Kuumailmapalloista ja Muksu Puksusta, johon se uskalsi mennä ihan yksin. Touko rakasti Linnunrataa, minun ja K&K:n ehdoton suosikki on Salama. Kävimme kerran kastumassa Vonkaputouksessa ja pari kertaa Hurjakurussa, mutta onneksi päivä oli helteinen.

Ja parasta kaikessa: saimme Lintsille koko joukon ystäviä ja sukulaisia! Ensin saapuivat Pappa ja Päivi ja kävivät laitteissa Oivan ja Taimin kanssa, minä käytin sillä välin K&K:n Kehrässä. Seuraavaksi ne suuntasivat katsomaan taikuriesitystä ja minä pääsin muutamaan laitteeseen, mm. Hypyttimeen Toukon kanssa, K&K kävivät Mustakalassa. Jätin Toukon Merirosvolaivaan ja kävin hakemanssa Vaarin, joka tuli kanssamme Vuoristorataan ja Pikajunaan. Samassa paikalle saapuivat Anne ja Miksu, jotka lähtivät Taimin kanssa laitteisiin. Ja saimme vielä koko illaksi kaveriksemme Samin, joka heitti meidät lopulta kotiinkin Miehen lähtiessä aiemmin O/T/T:n kanssa.

Kiitos ihan mahtavasta Lintsi-päivästä kaikille! Ja kiitos vielä juhannusseurasta! Tämä on kesässä niin parasta!

No comments:

Post a Comment