Thursday, July 02, 2015

Alandia Cup

Sain suuren kunnian toimia Käävän joukkueen, punaisten, turnausjojona.

Reissumme alkoi lauantaina 13.6 klo 5.10. Roudasimme matkalaukkumme kääntöpaikalle ja pienen palapelin jälkeen saimme viiden ihmisen viikon kamppeet mahtumaan autoon. Kuskimme vei meidät Turkuun ja pienen odottelun jälkeen pääsimme laivaan.

Meille oli varattu muutama hytti ja lapset saivatkin aika säpinän aikaan. Tytöt suihkuttivat poikia Tax Freesta hankituilla Victoria's Secreteillä ja pojat kostivat heittämällä suklaalevyn tyttöjen hyttiin. Levy osui tietenkin yhtä lasta nenään, mutta saimme vuodon tyrehdytettyä. Särkylääkettä meni kyllä sitten vielä muutamana päivänä.

Tässä vaiheessa reissua oli takana muutama tunti ja ajattelin, että tästä tulee kyllä pitkääkin pidemmät kuusi päivää.

No, onneksi loppumatka meni hitusen leppoisammin, vaikka pientä vispilänkauppaa oli edelleen havaittavissa.

Pääsimme syömään kunnon buffetlounaan ja iltapäivällä olimmekin jo Maarienhaminassa. Ensimmäisenä päivänä oli avajaiskulkue. Kaikki joukkueet kokoontuivat torille ja marssivat kaupungin halki stadionille. Vähemmästäkin sitä vanha ihminen liikuttuu. EPSistä oli mukana seitsemän peliryhmää 04-tyttöjä ja poikia ja ääntäkin lähti:

"Espoosta me tullaan ja kovaa me pelataan
Kivat on kaverit ja reilu on meininki
Punainen, musta ja valkoinen
Värit ovat parhaiden!"

Punaisilla oli sunnuntaina kaksi, maanantaina kolme ja tiistaina yksi peli. Ne voitti alkulohkonsa peleistä viisi ja tuli lohkonsa kakkosiksi. Cup-vaiheessa tuli sitten vastaan pronssille päässyt Tikka, jolle tytöt hävisivät. Valkoisten joukkue sai hopeaa ja turnauksen voiton vei JäPS. Punaiset pääsivät turnauksen jaetulle yhdeksännelle sijalle, mikä oli oikein mukava tulos.

Keskiviikon peli oli vasta illalla, joten annoimme punaisten pitää salabileet. Aamupäivällä ehdimme vielä minigolffaamaan ennen peliä. Torstain pelin jälkeen veimme tytöt kylpylään. Ne tekivät enkkoja vesiliukumäessä ja juttelivat enkuksi maarianhaminalaispoikien kanssa. "Ne kysy meiltä, että do you like jääkaappi?"

Valkut veivät tytöt aina aamulenkille ja minä pääsin mukaan. Juoksimme pupusaareen, jossa asui myös fasaaneita. Fasaaniuros pörhisteli sulkiaan ja kosiskeli naarasta. Tytöt katselivat touhua hämmästyneinä: "Mitä SÄ tekisit, jos joku mies yrittäis hypätä sun päälle?"

Yhtenä iltana oli disco. Ja shoppailemassakin käytiin. Reissun kruunasi vielä paluumatka laivalla, jolloin ostoskorit täyttyivät Mini Oreoista, Milkan Oreo-suklaasta ja Victoria's Secretin tuoksuista.

Ihana, ihana reissu. 04-tytöt on vaan niin liikkiksiä, mukamas isoja, mutta silti vielä pieniä. Kaikki, mitä oma äiti teki, oli "vähäks noloo", mutta silti illalla piti hipsiä vielä kainaloon, kun huonekaverit oli jo nukahtaneet.


No comments:

Post a Comment