Wednesday, January 11, 2006

Jos joskus tarjoat meille kupin teetä,

pakkaa se kuplamuoviin ja lähetä postitse! Mies hyppii kuplamuovin päällä ja kääpä nauraa kippurassa lattialla. Minikääpä on unilla. Se nukahtaa parhaiten syliin isin tai äidin pikkusormi suussa. Tai ainakin tänään temppu toimi jo kahdesti, saas nähdä, miten on huomenna.

Äiti pääsi eilen shoppailemaan. Koska aikaa oli vain syöttöjen väli, piti tunnissa hoitaa ulkoiluhousut, vauvakirja, paristot ja huonekalutöpsykät. Ja yritin tietenkin löytää jotain kivaa kääpäläisille. No, homma olisi muuten toiminutkin, ellei housujen sovittaminen olisi ollut niin rankkaa, että sen päälle tarvittiin hampurilaisateria. Ja jos ei kauppakeskus olisi niin valtava! Minulle riittäisi kirjakauppa ja muutama lelu- ja lastenvaatekauppa. Ja sitten sellainen puoti, jossa olisi jättiläiskokoisille äideille vaatebundleja tyyliin kolmet housut ja viisi paitaa, päällä kokona pituus ja paino. Sillä nythän paino on tiedossa, kun on neuvolassa rampattu. Tai siis painosta pois neljä kiloa vauvaa sun muut mahahärpäkkeet.

Sain siis ne uudet ulkoiluhousut ja kyllä oli juhlaa haahuilla käävän kanssa tuolla jäisillä kaduilla. Emme nähneet muita ihmisiä, tuuli kylmästi ja kääpä liukasteli. Mutta tulipas ulkoiltua.

Käävän uudet sanat ovat tietenkin vauva ja veikan etunimi. Niin, ja hirvi, se, jolla on pupusukat.

No comments:

Post a Comment