Monday, May 14, 2007

Jopa oli viikko!

MA Ihanaa, mulla oli naisten saunailta! Tulipas mässättyä ja lörpöteltyä. Kääpiä toki vaan oli ikävä, etenkin, kun olin ollut viikonlopun partioretkellä. Kyllä oli muuten ihanaa maata kalliolla ja antaa auringon lämmittää ja tihrustaa samalla, näkyykö puskissa suunnistavia sudareita. Näkyihän niitä, sillä kaikki löysivät rastini. On ne sentään jotain oppinu!

TI Jee: meillä on privaattihieroja! Kerätään aina 4-5 hierottavaa ja saadaan oma hieroja pöytineen tänne puhtoiseen lähiöömme. Ihan luksusta pienten lasten vanhemmille!

KE "Äidin ystävä Minna" oli meillä kylässä. Herkuteltiin toki ja kääpäin mentyä unille (kamalan huudon saattelemina) katsoimme leffan Tillsammans, joka on ehdottomasti paras leffa ikinä.

TO Toinen äidin Minna-ystävä oli kylässä ja lapsia yhteensä viisi, kun oli meidän kaksi, Minnan kaksi ja yksi lainalapsi naapurista. Meno oli hämmästyttävän leppoisaa - ei huutoa, ei nahistelua eikä yhtään pissaa housussa. Käsittämätöntä!

PE Mummi ja Käävän kummit tulivat meitä tervehtimään. Ensin äiti tosin maisteli päiväkodissa lasten leipomaa pullaa ja hörppi äitienpäiväkaffet. Ja sitten olikin vielä taloyhtiön talkoot. Me ihan villiinnyttiin miehen kanssa: minä join pihassa kaksi siideriä, tulin saunaan ja sippasin. Mieskin oli irrotellut ja kiskonut kokonaiset kolme kaljaa. Harmi vaan, että juhlat menivät sikäli ristiin, ettei päästy kännipäissämme tilittämään mitään. No, ensi kerralla sitten. Saatiin siis 30-vuotisjuhlista jääneet oluet juotua, jotka ois menny pilalle heinäkuussa. Tämä lapsiperhe-elämä tuo mukanaan ihan uudenlaisia haasteita :)

LA Oltiin koeajamassa autoa! Ihan huippua! Lapset oli naapurissa hoidossa ja sillä aikaa me shoppailtiin ruokaa ja turvaistuin ja melkein siis se autokin. Jos kauppias suostuu tinkaamaan tonnin pois, tehdään kaupat. (Toim. huom. tingattiin 400 ja huomenna tehdään ne kaupat, surkeita tinkaajia ollaan)

SU Äitienpäivä. Ette ikinä usko, mitä sain lahjaksi - niskahierontalaitteen! Ihan huippu. Lähdettiin sitten vielä koko remmi Mäkkäriin ja kirkkoon. Kääpä ja minikääpä olivat lastenhoitajan hoivissa ja tulivat mukaan ehtoolliselle, mikä olikin mitä miellyttävin tilaisuus, sillä minikääpä oli kaatanut hampurilaisella 2 dl maitoa puseron kauluksesta sisään, eikä meillä tietenkään ollut varavaatteita.

Mutta nyt syömään, pomo käskee.

No comments:

Post a Comment