Tuesday, June 25, 2013

Kympin tyttö

Mies hoiti eilen Taimin kehityskeskustelun. "Kympin tyttyö", tokaisi hoitaja.

Ja onhan se reipas likka se Taisku-Paisku:

-Juttelee kovasti. Saga ja Ben on sen parhaat kaverit ja niistä se puhuu iltaisin ja viikonloppuisinkin. Ja tietenkin Essi, eskariin siirtyvä ystävä, joka hoitaa Taimia ja Sagaa.

-Häärää. Juhannuksena Muurlassa se heitteli palloa välillä terassilta, välillä portailta.

-Keinuu. Isojen keinussa, kuinkas muuten.

-Pukee: kenkiä, hattuja, paitoja, housuja. Kaikki ei mene aina ihan vimosen päälle mutta yritys on kova.

-Leikkii. Hoitaa nukkevauvoja, ajelee autoilla, rakentaa Duploilla.

-Mopoilee. Menee hurjasti mopollaan pitkin pihaa.

-Pelaa säbää. Pavvoja pitää olla mahdollisimman monta, jotta säpinää riittää.

Ja ajatelkaa, syyskuussa tulee kaksi vuotta täyteen! Onneksi sillä on sentään vielä meidän lasten vauvatukka: ohimoilla pientä haitulaa, kunnon takatukka ja otsalla kaistale.

Vietettiin juhannusta taas Pusulassa ja Muurlassa. Pusulassa olikin paljon porukkaa: M, L ja vauva, Vaari ja M tietenkin mutta lisäksi juhannusvieraaksi oli kutsuttu Pappa ja P.

Tuli kyllä grillattua niin huolella että huh. Nyt maistuu vähän kevyempi mättö. Laihdutus on tilanteessa -12 kg ja etenemään pitäisi päästä.

Eilen tehtiin 18 minsan lenkki, huomenna on 24 minsaa. Ja ensi maanantaina pitäisikin mennä sitten viis kilsaa! Vaikea kyllä vielä uskoa.

Torstaille varasin pitkästä aikaa bodybalancen, se on tosi kivaa. Viime viikolla sain uuden saliohjelman, jota en ole kokeillut vielä kertaakaan. Tuntuu, että tuo Porin juoksukoulu riittää tämän arkihärdellin lisäksi. Mutta nyt siis buukkailin noita ryhmäliikuntatunteja, bodybalancea ja body combattia.

Minikääpä on kyllä oikea apina. Missä vaan on joku tolppa, onkin Miniäinen jo sen latvassa. Onneksi syksyllä alkaa se temppukoulu!

Kääpä jatkaa kesän nyt sitä fudistaan. Syksyllä sillä jatkuu viulu ja teoriakin alkaa nyt. Ilahduttavasti teoriatunnit pidetään Saunalahden koululla keskiviikkoisin kolmelta, mikä tarkoittaa, ettei meidän tarvitse kuskata sitä minnekään vaan teorian saa hoidettua koulun jälkeen.

Partiokuviot on vielä auki, meillä on nyt virityksiä useampaan suuntaan. Toivottavasti nekin loksahtaa vielä kohdalleen.

Sammakoilla ja kesähoitolaisella on enää kolme päivää ja sitten alkaa Miehen loma. Mulla on vielä ensi viikko töitä, mutta sitten pääsen minäkin lomalaiseksi. Kääpä on viettänyt nyt pian kaksi viikkoa kotona. Se on käynyt kerran naapureilla lounaalla ja muuten ollaan varattu sille jotain sellaista, jota ei tarvitse lämmittää, meillä kun ei ole mikroa enkä halua, että se säätää yksin kuuman veden tai hellan kanssa. Naapurien kanssa se on käynyt myös kävelyillä, soittaa aina ensin luvan. Ja sitten se lukee Harry Pottereita ja katsoo Harry Potter -leffoja. Katsokoon, parin leiriviikon jälkeen pitääkin vähän sluibailla. Ja onhan sillä se fudis. Eilen oli melkeen 30 astetta lämmintä ja siellä ne likat pelas. Ne oli ihan hikipäitä, kun hain.

Pojat sai muuten eilen Käävän fudiksen aikana uudet tukat ja minä kulmakarvat. Ja hain häihin paidan. Nyt on meidän naisten vaatteet valmiina, vielä pitää hommata Miehelle paita ja viritellä poikain vaatteet.

Inhoan, inhoan juhlavaatteita!

No comments:

Post a Comment