Friday, July 05, 2013

Lomalla viimeinkin!

Mies on lomaillut viikon lasten kanssa ja nyt pääsin minäkin. Aika tiukkaa teki tämä viikko, mutta nyt on sitten neljä kokonaista viikkoa pelkkää lomailua.

Me ei ikinä oikein suunnitella lomaa etukäteen. Sen verran tiedetään, että huomenna lähdetään Pusulaan. Ollaan varmaan kolmisen päivää, sopiva satsi tällä porukalla.

Tiistaina meen bodybalanceen ja torstaina on bodycombat. Lisäksi jatketaan porin juoksukoulua. Maanantaina juostiin ekaa kertaa vitonen (5,3 km) ja tänään on sama lenkki vuorossa. Ensi viikolla pitää jo vähän pidentää juoksua, meinaan mennä siihen päälle 1,3 km, jolloin tulee 6,5 kilsaa. Vähitellen kasvatetaan matkaa kohti kymppiä ja se pitäisi onnistua kuukauden kuluttua.

Laihdutusprojektikin sujuu. Nyt on irronnut 14 kiloa, tavoitteeseen matkaa 10.

Käävän fudiksessa on neljän viikon tauko ja heinäkuun lopulla jatketaan taas uudella innolla. On niillä kyllä kova jengi, mutta hienosti se on pärjännyt.

Minikääpä seisoo käsillään ja kiipeilee joka ikiseen tolppaan. Se piirtää Trash Pack -sarjiksia, jotka alkavat OLIPA KERRAN.

Toukolainen fillaroi ja hippaloi melkein aamusta iltaan pyöräilykypärä päässä. Nyt ne on alkaneet vesisotaa.

Taisku on saanut oman pyörän, naapurin L:n vanhan. Sitä pitää kuljettaa pihan ympäri myötäpäivää, ei vastapäivää, sillä muuten tulee huuto. Se on siirtynyt puheessa vaiheeseen, jossa sanotaan "Heidi   vauva" pitkällä välillä. Muistan tuon vaiheen Käävältä.

Mies lähtee nyt lenkille ja se on tosiaan loma se!

No comments:

Post a Comment