Sunday, October 20, 2013

Serena!

Meidän piti lähteä koululaisten syysloman tienoilla Espanjaan, mutta reissu typistyi ja vietimme yhden yön Espoossa - oikein mahtava matka sekin!

Lähdimme ajamaan kohti Korpilampea puoliltapäivin, lounaan jälkeen, känny antoi matka-aika-arvioksi 19 min.

Taimi-pieni kuskasi omaa naapurin pojilta perittyä Mörkö-laukkuaan urhoollisesti hotellin halki, päässä huppuhattu ja tutti tiukasti suussa. K&K vetivät ylpeinä omia uusia laukkujaan, mutta Toukolaisen Mörkö-laukku oli aivan liian painava. Veimme kamppeet hotellille ja lähdimme uimaan. Kaikki oli enemmän tai vähemmän kröhäisiä, mutta saimme Serena-päivän suoritettua seuraavasti:

Taimisto viihtyi pikkualtaissa. Se antoi uimarenkaan kelluttaa itseään selällään ja mahallaan ja uskalsi laskea keltaisesta liukumäestä ja pienestä pupumäestä. Myös vettä pulputtava kivi oli mukava. Taimisto oli niin suloinen kaksiosaisessa uikkarissaan. Korvissa sillä oli hienot, punaiset prinsessakorut, korvatulpat, ja päässä "tiara". Se oli niin ollakseen ja antoi tulppien olla korvissa ja pannan päässä.

Toukolainen piti myös siitä keltaisesta mäestä, mutta käväisi itsekseen myös pienissä sinisissä, joissa oli jo vähän enemmän tyrskyjä. Äidin ja isin kanssa se kävi 60- ja 140-metrisissä mäissä ja tykkäsi kovasti.

Kaapolainen oli jo ihan Serena-iässä. Se osaa nyt uida pari metriä koiraa ja kymmenen metriä selkää, joten tulkitsin sen olevan Villin virran vaatima "kokenut uimari". En kyllä päästänyt Kääpääkään ilman kellukkeita. Villi virta olikin Kaapon suosikki, piti se myös niistä isoista liukumäistä sekä keltaisista isommista, jotka liukuivat kovaa ja joissa saattoi ottaa skaboja siskon kanssa.

Kääpä rakasti myös Villiä virtaa ja taisi käydä siinä kahdeksan kertaa. Toinen sen suosikki oli Black hole, jossa se hurjasteli kolmasti. Pidimme Käävän ja Miniäisen kanssa myös aaltoaltaasta, vaikka lopun vesisade olikin ainakin aluksi aika pelottava.

Söimme välipalaa pukkareilla ja päivälliseksi otimme buffeen. Ihan ok, vaikka hinta olikin aika suolainen, 14,50 aikuisilta ja 9,50 lapsilta. Mies lähti T&T:n kanssa hotellille ja minä jäin K&K:n kanssa vielä riekkumaan.

Ilta oli jo pimennyt, kun vihdoin talsimme metsätietä hotskalle. Iltapalaksi söimme karkkia ja katsoimme   telkkaa ja kun ohjelma loppui, koko jengi sammui kuin saunalyhdyt.

Loppuun vielä budu:

-Hotelli, kaksi huonetta 160
-Serena-liput kuudelle koko päiväksi 120
-Buffa 60
-Herkut, karkit, välipalat, eväät 30
-Sunnuntain Mäkkäri-lounas 30

Eli 24 h ja 400 egeä - toisaalta Ikea-reissuun upposi tuplat.

No, nyt on olkkari lähes valmis, takataskussa syysmuistoja ja tili tyhjä. Onnea on syysloma.

No comments:

Post a Comment