Monday, October 06, 2014

Muutama juttu + Lintsi

Kääpä ja Minikääpä juttelivat paluumatkalla bussilla Mallorcalta:

-A:n isä on tosi rikas.
-A:n äiti on myös tosi rikas. Se on sisustusarkkitehtuuri. Sellainen minäkin haluaisin olla.

Jaa-a, ei paljon IT-arkkitehdin ja IT-konsultin lapset pääse rikkauksilla pröystäilemään, mutta ehkä niistä tulee sitten isona arkkitehtuureita. Minikäävälle ainakin sopisi, se kun on kuulemma kiinnostunut rakennuksista ja on hyvä matikassa ja piirtämisessä. No, aika näyttää.

Toukolainen selosti päiväkotikuvioita:

-Tuomas on meillä päiväkodissa töissä. Se kattaa pöydät ja vaihtaa lakanat.
-No se onkin tärkeä homma. Mikäs Merin (lastentarhanopettaja) työ on?
-Muilla aikuisilla ei ole mitään töitä. Ne vaan vahtii lapsia.


Kesälomasta piti vielä mainita muutama juttu. Ihan vikana päivänä ennen koulujen alkua pääsimme Lintsille. Saimme seuraksemme Käävän S-kummin sekä P:n, T:n, H:n Ruotsista. Myös S liittyi seuraavan ja Pappa ja P:kin piipahtivat. Päivä oli loistava ja parhaimmillaan sain ajella laitteissa kolme kertaa putkeen, jotta kaikki 120-senttiset pääsivät laitteeseen. Minikääpäkin ylitti rajan nippa nappa, kun se piti helteellä sinnikkäästi siskonsa karvavuorellisia skeittikenkiä. Kääpä oli aika liikkis, kun se mittaili veljeään eri kenkävariaatioissa ja onneksi raja ylittyi! Kääpäin lempilaitteet olivat tänä vuonna seuraavat:


T: 1. Linnunrata, 2. Lohikäärme, 3. Vekkula

M: 1. Salama, 2. Linnunrata, 3. Vonkaputous

K: 1. Kingi, 2. Salama, 3. Vuoristorata

Taimisto: Kuumailmapallo, Karuselli, Hepat, Pikkujuna ja Kot kot


Lintsi on mulle aina ihan pakollinen juttu joka kesä, ja juoksen laitteesta toiseen. Nyt jäi ihan viime tippaan, mutta onneksi ehdittiin käydä. Sitten olikin kiva aloittaa kouluvuosi, tokalla ja neljännellä. 




No comments:

Post a Comment