Sunday, March 15, 2015

Täysiä päiviä

Viime viikolla olin kolmena päivänä koulutuksessa: asiakaskohtaamisia, tehokkaita presentaatioita ja kanbania. Kun niistä oli selvitty, teki niin mieli tehdä jotain muuta. Ja mehän tehtiin:

Torstaina nappasin K:n, Minikäävän ja sen kaverin E:n ja Toukolaisen autoon ja ajoimme Peuramaalle. Lapset pääsivät rinteeseen varttia yli kuusi ja laskimme ihan tappiin asti eli ysiin. K, K ja E laskivat lähinnä hyndistä kun taas Toukolaisella oli edessään elämänsä eka laskettelusessio. Aurailimme yhdessä ja erikseen lastenrinnettä. Keli oli sikäli vähän haastava, että kun aurinko oli porottanut koko päivän ja illalla meni pakkasen puolelle, oli rinne melko jäinen. Kunnolla laskiessa se ei haitannut, mutta meille auraajille keli oli haastava. Törmäsimme mäessä myös M-serkkuun äitinsä kanssa. 2,5 h ehdin olla rinteessa ja olikin yllättävän rankkaa aurailla kaverin kanssa, kun Toukolaista piti vähän kannattaa. K ja K lähtivät vaan menemään rinnettä alas, mutta olivat aloittaessaan paljon isompia, 8 ja 9, kun Toukkis on vasta 5. Välissä pidettiin herkkutauko ja kaikille maistui munkki, tai no minä otin tummaa merisuolasuklaata, se on ihan huippua.

Perjantai-iltapäivänä humpsuttelin: ajoin Mammuttimarkkinoille ja tein tarkkaa työtä: ostokset 258, plussakortin jälkeen 206 ja 200 euroa riitti tarjoushintaiseen laivareissuun. Saas nähdä, koska lähdemme. Kiva olisi kyllä mennä, kun ei ole nyt liikaa reissailtu viime aikoina, 6-paikkainen auto rajoittaa meidän menohaluja kummasti. Olin hyvissä fiiliksissä reissun jälkeen. Toin ruuat kotiin ja pakkasin autoon Minikäävän, Toukolaisen ja Taimiston - oli Tempputemmellyksen omapompun aika. Jumpan jälkeen toin pienet kotiin ja pakkasin autoon K:n, Minikäävän ja sen kaverin R:n. K meni treeneihin ja me poikien kanssa uimahalliin. Minä vesijuoksin tunnin ja pojat uivat, vesijuoksivat ja hyppivät. Ja vetivät lopuksi R:n rahoilla jätskit ja pullat - varsinaiset vuoden urheilijat siis. Kun tulimme kotiin, olimme nälkäisiä ja lohta menikin 1,5 kg!

Lautaina J lähti kaverinsa kanssa koululle kevättapahtumaan, siellä oli leffa sun muuta ja kotiin se tuli tiikerikakun kanssa, Mies meni Oivan, Taimin ja K:n kanssa puistoon ja minulla ja Toukolaisella oli vuoden mahtavin päivä: Onnen päivä Soukan kappelilla. Meillä oli buduna taas kymppi ja sillä sai

-Kolme ongintaa (2*Toukolainen, 1 tuliaisonginta pikkusiskolle)
-Kasvomaalauksen ("musiikki")
-Papin piirtämän perhosen, joka toivottaa Iloista kevättä Toukolle
-Varjoteatteriesityksen "Pieni valkoinen pöllö"
-Isot muurinpohjaletut molemmille
-Onnenpyörän
-Peliluolan, jossa sai kokeilla neljää eri lajia (labyrintti, tasapaino, koris, vuoristo)

Oltiin taas niin tyytyväisiä reissuun, oltiin Toukon kanssa jo kolmatta kertaa ja ensi vuonna mennään taas. Tulimme kotiin, söimme lohipastan ja nappasin mukaani K:n, jolla oli peli Klaukkalassa, eka 9 vs. 9. K pelasi ensimmäisen puoliajan hyökkääjänä ja toisen maalivahtina, kuten melkein aina. Vastustaja voitti 2-0 mutta peli oli hyvä ja tasainen. K torjui hienosti rankkarin ihan lopussa eikä päästänyt yhtään maalia. Tsemppasin K:ta ja sanoin, että nyt valkut sitten näkevät, mitä teidän kanssa pitää vielä harjoitella ja K totesi närkästyneenä: "No sitä maalintekoa!"

Illalla olimme vielä intoa täynnä ja päätimme lähteä K:n kanssa lenkille. Miniäinen pääsi kaverinsa kanssa Tempputemmellykseen. Ajattelimme juosta tutun vitosen. Yllättäen metsätie olikin vielä jäinen ja luminen ja ajattelin, että tullaan takaisin asfalttia pitkin, joka on varmasti sula. Päädyimmekin aika kauaksi Latokaskeen, kukkakiskalle, ja matkasta tuli 6.5 km. No, se on jo aika lähellä sitä kymppiä, jonka meinaamme juosta Naisten/Tyttöjen kympillä toukokuun loppupuolella. Ensi kerralla vaan vielä Ulmaxit verkkareiden alle ja hanskat ja pipo - kylmä alkoi tulla heti auringon laskettua, vaikka lämpötila oli ollut päivällä jossain kympissä.

Pyöräilykausi on myös avattu ja pihassa on taas elämää. Joka välissä pitää vähän fillaroida.

Sunnuntai oli minun jännittävä päiväni - elämäni eka Hot Jooga. Samalle tunnille tuli pari naapuriakin. Oli ihan huippusetti: 1,5 h tiukkaa vääntöä ja tänään huomaa, että jotain on tehty. Silti harjoitus meni varsin nopeasti ja koko ajan oli hyvä fiilis. Tämän otan lajivalikoimaani laskettelun tilalle juoksun ja vesijuoksun kaveriksi.

Lounaan jälkeen Miniäinen lähti E:n kanssa Peuramaalle, K kohtasi siellä kaverinsa J:n ja minä menin sillä välin Toukolaisen ja Taimiston kanssa Kirkkonummelle uimaan. Käytiin kerran vesiliukumäessä, Taimi tuli minun kanssani ja Toukolainen uskalsi tulla yksin, lilluimme puoli tuntia terapia-altaassa (Taimia vähän jännitti) ja Touko ui pitkän pätkän veden pinnallakin. Ja ui sammakkomyyrää :)

Illalla hengattiin pihalla. Naapuriin oli juuri syntynyt vauva, pihan pienet menivät fillareilla ja skeiteillä, K oli J:llä ja Minikääpä E:llä. Onni asui Tillinmäessä.

Yhteenvetona vielä loppuviikon liikunnat:

-To Laskettelu 2,5 h
-Pe Vesijuoksu 1 h
-La Juoksu 6,5 km
-Su Bikyasa Power Yoga (Hot) 1,5 h
-Su Uinti lasten kanssa 1 h














No comments:

Post a Comment