Tuesday, December 20, 2016

Lomanen

Repäisin kerrankin oikein kunnolla ja pidin saldovapaan 5.12.2016. Sain itselleni neljän päivän loman, jonka käytin seuraavasti:


Perjantai. Lopetin kerrankin työt ajoissa ja lähdin Taimin kanssa hakemaan valokuvia Fotogalleriasta. Löysimme viihtyisän kahvilan ja valitsimme kakkupalat. Taimi otti Brita-kakkua ja minä pähkinähalkoa. Kakut olivat hyviä mutta tuhteja. Illalla oli partion joulujuhla Soukan kappelissa. Touko ja muut Ilvekset antoivat sudenpentulupauksen, Kaapo seikkailijalupauksen ja Kanerva tarpojalupauksen. Päälle vielä glögit ja piparit.


Lauantai. Vein Kaapon, Toukon ja Taimin lätkäharkkoihin. Kaikilla sujui hienosti ja Taimikin meni taas peliin mukaan. Lätkän jälkeen jätimme lapset lastenhoitajan hoiviin ja kävimme katsomassa sen Kusaman näyttelyn Tennarissa. Kaapo kävi E:n kanssa Temppiksessä. Illalla katsomme aina jotain telkkarista - sinänsä ihan sama, kunhan herkkuja riittää.


Sunnuntai. Kalle meni Oivan ja Taimin kanssa katsomaan Pappaa ja P:tä. P oli päässyt kotilomalle ja Taimia ihmetytti kovasti, mikä P:llä oikein on. Minä sain puolestani viedä Kanervan ja E:n Rushiin, tramppapuistoon. Illalla kävimme vielä poikien kanssa Peuriksella. Kaapolla sujui lautailu jo oikein hyvin E:n kanssa ja minä sain laskea Toukon kaverina.


Maanantai. Lähdin yksin Ikeaan hummailemaan ja sain kaiken suunnittelemani. Söin Ikean joululounaan. Illalla vein koululaiset ja kolme kaveria (R&E, R) Omppuun shoppailemaan. Isot pojat halusivat mennä keskenään, isot tytöt itsekseen ja minä sain kaverikseni Toukon. Kaikilla oli joulusalaisuuksia hoidettavanaan.


Tiistai. Vietimme taas Rush-päivää, nyt pääsi meidän kolme koululaista ja kaksi kaveria. Minä kirjoittelin gradua ja katselin aina välillä, missä lapset loikkivat. Keskiviikkona pääsin vielä jatkamaan graduani Hoplopissa, mutta nyt olen jäänyt sen suhteen jo joululomille - ellei sitten joulun pyhinä tule ihan hillitön hinku selvitellä uskonnonfilosofiselta kannalta vanhoillislestadiolaisten ehkäisykysymystä.

No comments:

Post a Comment