Friday, December 30, 2016

Vuoden 2016 reissut

Teimme tänä vuona neljä koko perheen reissua.

1. Gran Canaria, Bahia Feliz, Espanja
2. Legoland, Billund, Tanska
3. Perheleiri Hvittorpissa
4. Junibacken, Tukholma, Ruotsi

Sen lisäksi minulla oli

5. Pajulahtiturnaus Tampereella Kanervan kanssa
6. New Wine Himoksella koululaisten kanssa
7. Partion jouluredu Kiljavalle

Mies oli Kanervan kanssa Pajulahtiturnauksessa ja turnauksessa Myllykoskella ja lisäksi lapsella oli Masto Cup Lahdessa. Minä kävin Toukon kanssa Kanervaa moikkaamassa Roihun vierailupäivänä Hämeenlinnan Evolla.

Ihan hyvä reissuvuosi, vaikka varsinaisesta lomamatkasta onkin jo melkein vuosi. Oltaisiin niin AI-loman tarpeessa: saisi viikon syödä valmista ruokaa eikä tarvitsisi siivota.

Tai edes päivän AI-loma! Kunpa meillä olisi mummola, mihin meidät kutsuttaisiin kylään valmiiseen pöytään.

Lomailua hidastaa Miehen lomattomuus. Se oli Oivan kanssa hoitovapaalla ja lomaa kertyi vain neljä viikkoa, jotka pidimme kesällä yhdessä. Kunpa olisi tajuttu säästää edes viikko syksyyn ja talveen. Nyt joululomaksi se teki kaksi päivää sisään ja oli nyt kaksi päivää töissä meidän muiden lomaillessa.

No mutta huhtikuussa alkaa uusi lomakausi ja sitten kyllä reissataan. Kaikilla on haaveissa matka, johon kuuluisi lämpöä, valoa, hyvää ruokaa ja oma uima-allas. Ja Taimin toive on uinnin lisäksi jätskiä.

Nyt pitäisi saada sen verran tsempattua, että saisimme varattua tuollaisen reissun. Inhoan matkojen suunnittelua ja varaamista, mutta reissaamisesta tykkään. Pakettimatkoissa menee automaattisesti neljän aikuisen ja kolmen lapsen hinta, oli huone/huoneet millaiset hyvänsä. Toisaalta me tarvitaan just se AI + Bamse-klubi + hyvät altaat.

Vuosi 2017 on vielä ihan suunnittelematta. Haaveissa olisi reissu Italiaan tai Kroatiaan ystäväperheen kanssa, matka Muncheniin Kanervan pelikaverin perheen kanssa ja veikan perhettä pitäisi käydä moikkaamassa Abu Dhabissa. Kanervalla on turnausreissu Ruotsiin ja lippukunnan leirille menee meiltä varmaankin neljä partiolaista. Ja Himoksen New Wine on toki must myös.

No comments:

Post a Comment