Sunday, January 13, 2008

Nihtisillan ABC eli viikonloppu pelastettu

Ollaan sairasteltu koko viikonloppu, Minikäävällä eilen kuumetta, mies jatkaa omaa tautiaan ja mulla vaan flunssaa. Täällä sitten ollaan möhitty, edes kauppaan ei eilen päästy. No, jotain kivaa piti kuitenkin keksiä ja päätimme lähteä Kauniaisten mäkkäriin. Kääpä sai hirveät raivarit, kun olisi halunnut mennä pallomeripaikkaan eli Heseen, mutta se on sunnuntaisin kiinni. Onneksi raivo vähän heltyi, kun oli istunut kymmenen minsaa pöydässä katsellen muiden syömistä. Itse söin sellaisen uuden tex mex salaatin ja chilimozzarellatikut ja oli kyllä tosi hyvää.

Ruuan jälkeen suuntasimme sitten tuolle ABC:lle, joka on ihan mäkkärin naapurissa. Ensin lapset pääsivät leikkipaikkaan, joka oli ihan bueno. Minikääpä ei tosin uskaltanut laskea liukumäestä vaan kiipesi vaan portaita ees taas. Aika pienin huudoin pääsimme sitten siirtymään kaupan puolelle, kunnes Kääpä näki kissan, jonka olisi halunnut, ja huuto alkoi taas. Kissaa ei kuitenkaan ostettu, vaan sen sijaan iltapalaksi hedelmäpiltit, molemmille likoille tiskiharjat (ei iltapalaksi) ja lapsille purkkaa. Kääpä kehräsi. Niin ja toki ruokaa. Ihan ok ostospaikka, jos täytyy käydä näin sunnuntaisin.

Mutta nyt on siis viikonloppu suoritettu. Nihtisillan ABC teki siitä ihan oikean viikonlopun, johon sisältyi ripaus uutta ja seikkailua, ripaus hemmottelua ja ripaus herkuttelua.

No comments:

Post a Comment