Saturday, December 13, 2008

Tautilistan päivitys

3*korvatulehdus (12.12: toinen potilas terve, toisella krempat jatkuu, ei kuitenkaan vielä uutta kuuria. Lekuri sanoi, että varmaan näemme ensi viikolla)
2*silmätulehdus
1*keuhkoputkentulehdus
4*4*flunssa
4*vatsatauti
2*enterorokko
2*VTI
1*streptokokki G

Ei vaan jaksais. Onneksi käävät ovat sentään loistavia. Kun tuntuu kaikkein kurjimmalta, Kääpä saattaa tulla supattamaan korvaan: "Olet sydän, enkeli, kukka, rusetti". Muistaa taas, miksi tätä rumbaa pyörittää.

Mikrokääpä kasvaa ja voimistuu. Nyt Mies tuntee potkut jo ihan selvästi. Mikris on muutenkin varsin liikkuvainen otus. Kun yököttää ja närästää, ei mahassa hilluva reilu kilon otus yhtään helpota asiaa. Saas nähdä, miten meidän suurperhehaaveilujen kanssa käy, kun tämä odotus on ollut ihan eri luokkaa noihin edellisiin verrattuna. Tai no, liitoskivut, selkäkivut ja närästys ovat toki vanhoja tuttuja, mutta nyt sadan kappaleen Rennie-paketin rouskuttaisi yhden leffan aikana kevyesti. Herkuteltiin ajatuksella, että asettaisin Renniet somasti pieneen kulhoon ja lösähtäisin sohvalle Miehen kainaloon. Ja sitten vain nauha pyörimään.

Mutta nyt pidän tauon. Yritetään tavoittaa Minna, Anne ja Mummi ja sitten soitetaan pianolla "ylöspäin, alaspäin, mennään näin". Kääpä haluaa nimittäin oppia soittamaan nuolista.

No comments:

Post a Comment