Wednesday, March 31, 2010

Kiirettä pukkaa

Meillä on ollut viime aikoina ihan leppoisia viikonloppuja, mutta tämä ei sitä todellakaan ollut.

Perjantain työpäivä sujui oikein mallikkaasti ja sain hommat pakettiin. Nappasin kaverin kyytiin Pasilasta, haimme isommat lapset ja ajoimme ystävien mökille. 23 tuntia mökkeilyä oli täydellisen rentouttavaa, etenkin kun Mies ja Toukolainen jäivät kotijoukoiksi.

No, lauantaina kahdelta oli lähdettävä kotia kohti, sillä lapset oli kutsuttu synttäreille. Kolme tuntia nelivuotissynttäreitä saksaksi oli aika moista ja korvissa soi, kun päästiin kotiin.

Kelloja siirrettiin la-su-välisenä yönä, joka tarkoitti, että minun piti sännätä pirun aikaisi sunnuntaina rakentajakouluun. Kolme tuntia koulua oli ihanaa ja sen jälkeen juoksin vielä messut läpi.

Minä haluan rakentaa talon!

Nyt sitten pohdin, että rakentaisimmeko omakotitalon jonnekin näille main vai sitten mökin Kärkölään. Olen ihan fiiliksissä jälkimmäisestä vaihtoehdosta: lapset voisivat käydä koulunsa täällä ja sitten kesät ja viikonloppuja voitaisiin olla tuolla mökillä. Sieltä ajelisi kyllä töihinkin kesällä, mutta ei kyllä ympäri vuoden.

No, tätä nyt sitten pähkäilen. Sunnuntaina kävin vielä lasten kanssa virpomassa ja sitten olinkin kyllä niin sippi, ettei mitään rajaa. Viikonloppu suoritettu.

Maanantaina saimme vieraaksemme ystäväperheen. Ilta oli yllättävän rauhallinen siihen nähden, että talossa oli viisi 0-5-vuotiasta. Leikit sujuivat ja aikuiset saivat jutella, asunnoista, kuinkas muuten.

Ääh. Pitäisikö tässä nyt sitten ruveta rakentamaan mökkiä?

No comments:

Post a Comment