Monday, February 21, 2011

Taapero ja Aarteenetsijä

Tällä viikolla harjoitellaan päiväkotielämää. Tänään oltiin reilu tunti ja hyvin tuntui Toukolainen viihtyvän. Hetki oltiin Käävän ja Minikäävän kanssa poissakin, kun käytiin piipahtamassa isoveikan ryhmässä.

Touko-raasu on vaan vähän nuhainen ja nyt jännätään, iskeekö päälle kunnon räkis vai selvitäänkö säikähdyksellä. Toukolainen ehti jo vähän kärhämäksi, kun se nukahti autoon ja otti sitten pienet tirsat. Sain sen kuitenkin tainnutettua kunnon unille rapsuttelemalla päätä. Saas nähdä, toimiiko ensi kerralla.

Eilen juhlittiin Miehen 19-vuotiasta pikkuveljeä ja käytiin piipahtamassa myös Isomummon luona. Sillä on taas käsi paketissa, mutta kovasti se ilahtui meidän tulosta. Mummon ja Papan luona saatiin herkkumahat täyteen ja paluumatkalla haettiin vielä murkinaa nostalgiselta Lassilan Heseltä. Tai siellä ja viereisellä bensiksellä me sunnuntaikahviteltiin Miehen kanssa seurusteluaikoina. Käveltiin aina käsi kädessä sinne ja takaisin :)

Illalla huitaisin sitten hampparini ja pyyhälsin kaverin luo. Meillä oli tiedossa leffailta, käytiin katsomassa Rabbit hole. Paljon poppareita ja kokista ja leffakin oli ihan bueno.

Kääpä pääsee torstaina Mummolle yökylään. Se pakkasi aamulla kimpsut ja kampsut kasaan ja on nyt koko päivän kuljeskellut reppu selässä. Ja nyt on vasta maanantai! Ne meinaa syödä Käävän herkkua makaronilaatikkoa ja katsoa sitten Risto Räppääjän ja polkupyörävarkaan. Ja poppareita pitää tietty olla.

Käävät ovat leikkineet koko päivän Minikäävän uudella dinolla, jonka se sai Matteuksen synttäreiltä. Se kasvoi ensin vedessä isoksi ja nyt ne ovat adoptoineet sen orpolapsen. Kääpä sai muistikirjan, johon se kirjoittaa unisatuja Kaapojen ja Kanervien maasta. Se selitti, että näin säästämme rahaa, kun ei tarvitse ostaa uusia kirjoja.

Eilen heräsin vähän outoon leikkiin. Minikääpä selitti Käävälle:
-Äiti soitti, että maailmamme tuhoutuu. Aikakoneella pääsee avaruuteen!
Ja sinne ne sitten menivät.

No comments:

Post a Comment