Monday, February 18, 2013

Uimassa ja ystäviä

Oi ihanaa, pääsin tänään kahdestaan Käävän kanssa reissuun. Haettiin ensin yksi nettikirppiskirja, sitten suunnattiin ystävien luokse ulkoilemaan ja vaatebusineksiin (ja unohdimme tietenkin ne businekset sinne), veimme muutaman pussin vaatetta Fidaan, shoppailimme kevyesti, kävimme ystävän ja uuden vauvaystävän luona ja lopuksi pääsimme uimaan.

Olipa kiva nähdä kavereita ja nippa nappa kaksikuinen vauvakin. Taloyhtiöön syntyi viime viikolla vauva ja näillä näppäimillä pitäisi tulla toinenkin. Muuten ei vauvoja juuri enää tupsahtele kaveripiiriin, alkaa olla se 1,8 lasta suoritettu. Saisi kyllä tulla, kiva niitä olisi piipahtaa ihastelemassa. Mutta onhan niistä riesaakin, kieltämättä. Mutta minusta pitäisi keväällä tulla täti! Ihan mahtavaa! Mummoksi on vielä matkaa.

Eilen ulkoilimme paljon, piipahdimme kirkossa (voi mikä pettymys, kun ei ollutkaan "pyhäkerhoa, jossa leikitään piilosta") ja kävimme luistelemassa. Meillä on Miehen kanssa uudet yhteishokkarit ja voi miten vaikea niillä olikin luistella! Toivottavasti se nyt lähtee sujumaan. Muut pelasivat lätkää, paitsi Taimi, joka tassutteli tai istui rattaissaan ja Touko, joka luisteli muuten vaan.

Olin myös hyvä äiti ja vaimo, sillä saimme aamulla tuoreita sämpylöitä. Tein ne illalla pellille valmiiksi, peittelin kelmulla ja pistin aamulla uuniin ja lämmön päälle 200 asteeseen. Siinä ne sitten kohosivat ja paistuivat, tuli oikein herkullisia!

Hyryt etenee, nyt on luettu Maantieltä hän lähti, Kevättä ja syksyä, Uuni, Aitta, Isä ja poika ja Junamatkan kuvaus ja nyt on menossa Alakoulu. Mutta Hyryjä riittää, ei huolta.

Niin, se on loma nyt. Minikääpä on kuumeessa, muut terveehköinä.

No comments:

Post a Comment