Monday, May 06, 2013

Jumpat

Liityin pari kuukautta sitten kuntosalin jäseneksi. Olen nyt käynyt kymmenellä ryhmäliikuntatunnilla omalla salilla ja kuntonyrkkeilyä kävin testaamassa toisella salilla. Jokaisen tunnin jälkeen on ollut hyvä fiilis.
 
1.       Bodybalance. Joogaa, pilatesta ja tai chi:ta. Ihan huipputunti. Ei rankka, mutta tuloksia näkyy kropassa heti. Joogapilatesta harrastinkin tässä jokin aika sitten toisella salilla. Minulla on ihan surkea tasapaino, ja sitäkin tulee treenattua tällä tunnilla.

2.       Cycling. Tämä on hauskaa, saa miettiä muuta. Polvet ei meinaa kestää, varsinkin, jos pitää vastuksen liian pienellä. Torstaina menen taas fillaroimaan.

3.       Express. Tehdään kuntosalilaitteilla, välillä pyrähdetään keskelle tekemään aerobista. Sopivan helppo tunti, mutta ihan kunnolla saa huhkia, jos haluaa.

4.       Shape. Tämä oli yllättävän rankkaa. Tehtiin liikkeitä steppilaudan, käsipainojen, tangon, kuminauhan ja jumppapallon avulla. Käytiin monipuolisesti kaikki lihasryhmät läpi.

5.       Kuntonyrkkeily. Oli superrankkaa! Jouduin open pariksi ja sain näyttää liikkeet muille. Mutta tämä oli vain testitunti toisella salilla. Toivottavasti pääsee joskus treenaamaan lisää.

Ja päälle sitten tietty kävelyt meidän metsässä ja uintireissut lasten kanssa. Tavoitteena oli saada parempi kunto ja laihtua 20 kiloa. Kunto on kohentunut ja massaa on nyt neljä kiloa vähemmän. Vielä on siis maaliin matkaa, mutta luulen, että onnistun. Kiloklubin mukaan tämän pitäisi olla mahdollista 28 viikossa, joten palaan asiaan viimeistään...
 
viikolla 47. Silloin eletään marraskuuta, voi apua.
 

No comments:

Post a Comment