Thursday, May 09, 2013

Taitava Kääpä

Olen ollut erityisen iloinen Käävästä, Käävän koulusta ja harrastuksista.

1) Kääpä saa esittää koulunäytelmässä Loviisaa, Ronjan äitiä. Se esittää yhden laulun ja on aika liikkis.

2) Lapsi on päässyt robottiryhmään. Ne on nyt ohjelmoineet Lego-robottia tanssimaan ja maanantaista keskiviikkoon ne ovat Otaniemessä, Dipolissa, kisoissa. Onnea matkaan!

3) Kääpä on soittanut nyt kaksi vuotta viulua musiikkiopistossa. Ensimmäisen vuoden se soitti musiikkivalmennuksessa 30 min/viikko ja toisen vuoden varsinaisena oppilaana 45 min/viikko. Lapsi jaksaa soittaa hienosti tuon kolme varttia ja treenauskin on ainakin nyt loppukeväästä sujunut varsin itsenäisesti. Ei ihan joka päivä, mutta 2-4 kertaa viikossa nyt ainakin. Ensimmäiset 1,5 vuotta meni Viuluniekka ykköseen ja oheisohjelmistoon ja nyt vuoden alusta se aloitti kakkosvihon.

4) Kääpä on ollut kaksi vuotta partiossa ja kasvanut arkajalasta reippaaksi kolkkatytöksi. Sillä on ollut ihan huiput vetäjät, mutta T ja R lopettivat nyt ja syksyksi tulee uudet vetäjät. Kääpä on partiossa, erityisesti retkillä ja leireillä, ihan elementissään.

5) Ja viides ilonaiheeni on fudis. Kääpä on ollut siitä innoissaan jo ihan pienestä. Seurasimme jo odotusaikana EM-kisoja, Jorvissakin katsoimme muutaman matsin ja ei siis ihme, että Käävästä on tullut fudislikka. Nelivuotiaana se oli FC Hongan kesäkoulussa, kuusivuotiaana Kasiysin ja tokan syksyllä se pelasi pikku pätkän Lepassa. Nyt sillä on ollut kevään ajan koulussa fiestatunnilla fudista ja kun fiestat päättyivät, ilmoitimme likan EPS:n Tähtityttöihin. Nyt on sitten tiedossa oikein kunnon fudiskesä, kun treenejä on kolmasti viikossa ja matsit päälle. Nyt on käyneet naapurin tytön kanssa kentällä pelaamassa ja L:n ja V:n isän kanssa se pallottelee tuossa pihalla.

Eli huippukääpä!

No comments:

Post a Comment