Saturday, December 15, 2012

Perjantai

Julkaisupäivä töissä, yllättävän rauhallinen sellainen. Tunnustelen oloani - ilmeisesti olen sen verran relannut, että pitkään tuloillaan olevan flunssa on vihdoin iskemässä. Sairastanen la-su ja maanantaina olen varmaankin taas pelikunnossa.

Hain Toukon ja Taimin tarhasta. Taimi oli ollut syliläinen ja nökötti rattaissa kahden peiton alla. Voi nössykkää! Toukolla oli ollut hyvä päivä, nyt se oli kiipeilemässä muiden kanssa. Hyvin on mennyt nämä kahdeksan tarhapäivää uusilla Sammakoilla. Touko käy kuulemma vähän haistelemassa kaikkia leikkejä, mutta Taimi sen sijaan kelpaa vauvaksi isompien leikkiin.

Seuraavaksi sitten Miniäinen eskarista ja Kääpä kirjastosta. Niilläkin on sujunut hienosti, Minikääpä on kuin kala vedessä. Käävällä oli aamulla pikkujoulujuhla ja Mies oli siellä kolmen pienimmän kanssa.

Tänään pitäisi olla T&T:n korvien jälkitarkastus. Kello on 16.30. Soitan Pikkujättiin ja saan meille ajan viideksi. Ajamme Tapiolaan. Toukolainen on superreipas ja Taisku-Paisku ei. Kummallakin on terveet korvat, jee!

Ihastelemme Stockan jouluikkunaa, syömme erilaisia täytettyjä leipiä ja kuuntelemme Lucia-kulkueen esittämiä joululauluja ruotsiksi. Tsekkaamme vielä leluosaston.

Hyvä perjantai. Selvittiin Pikkujätti-reissusta ilman lääkepussia. Viikonloppu alkakoon.


No comments:

Post a Comment