Saturday, December 29, 2012

Vuosi 2012

Kirjoitan tässä joutessani nyt vielä vuosipostauksenkin. Vuosi on aika simppeli, olen kelannut sitä niin moneen otteeseen.

Tammikuu. Minä aloitin työt, Mies jäi kääpäin kanssa kotiin. Kääpä oli ekalla ja Minikääpä ja Toukolainen 100 % kotipoikina. Taimisto oli pieni myyrä eikä kaivannut muuta kuin syliä ja maitoa. Isomummu siunattiin Hietaniemen vanhassa kappelissa ja muistotilaisuus pidettiin Perhossa. Minikääpä täytti kuusi vuotta ja juhlittiin taas moneen otteeseen.

Helmikuu. Jatkoin töitäni tutulla asiakkaalla. Kävin työhaastattelussa. Äiti joutui yllättäen sairaalaan, ensin Peijakseen, sitten Katriinaan. Vietimme hiihtoloman viikolla 8, olimme paljon Katriinassa, mutta näimme myös Robinin ja kävimme  HopLopissa. Kääpä esiintyi Karatalolla ja soitti mm. Karvamadon ja Tömistystä.

Maaliskuu. Aloitin uudessa työpaikassa, uudella asiakkaalla ja uudessa projektissa. Olimme paljon Mummin luona. Mummi kuoli. Mummi siunattiin Hämeenkylän kirkossa ja muistotilaisuus pidettiin M:n ja L:n luona. Toukolainen täytti kolme vuotta ja juhlittiin taas moneen otteeseen.

Huhtikuu. Työt jatkuvat, projekti on varsin hektinen. Kirjoitan elämäni ensimmäisen perunkirjan ja hoidan kuolinpesän asioita. Käävät kasvavat, on kevät.

Toukokuu. Töitä ja lapsia. Kääpä pitää kaverisynttärit, kesäbileet, ja saa kutsua kaikki luokan ja pihan likat. Lapsia on 19, mutta meno varsin rauhallista. Kääpä esiintyi Sellosalissa.

Kesäkuu. Kävimme Herzogien kanssa Muumimaassa ja oman perheen kesken Särkänniemessä. Kääpä täyttää kahdeksan vuotta. Juhlimme Pusulassa.

Heinäkuu. Loma. Mökkeilyä Pusulassa, lungia oloa. Odilampi ja uudet uimapatjat.

Elokuu. Töihin taas. Minikäävän eskari alkaa. Lintsillä. Mun nielurisaleikkaus. Miehen ajokortti ja töihinpaluu.

Syyskuu. Töitä/tarhaa/eskaria/koulua - arkea. Taisku-Paisku 1 v ja Vaari 60 v. Taimia juhlittiin kotona ja Vaaria Pusulan mökillä.

Lokakuu. Halloween ja pyhäinpäivä. Taimin ärhäkkä enterorokko - 1,5 viikkoa poissa tarhasta. Pieni oppi siinä samalla sitten kävelemään, varsin varmasti jo. 1,5 viikkoa sumplimista ja sovittelua: sairas lapsi ja 2*100 % työt - tämä ala.

Marraskuu. Kääpä esiintyi taas. Vietiin vanhaan tarhaan, eskariin, kouluun ja puistoon lahjat. 11 pakettia. Sen aamun muistan aina: lunta tuiskutti ja kuskattiin lapsia eri pisteisiin. Minikäävän luokka oli lähdossä tonttupolulle ja hoitajat olivat hermostuneita.

Joulukuu. Muutto. Uusi tarha, eskari ja koulu. Uudet lapset ja uudet opet. Uusi koti. Kolari. Ja työt, ne vaan jatkuu samanlaisena aina ja aina. Ja vihdoin - loma. Ansaittu ja tarpeeseen tuleva. Joulu.


No comments:

Post a Comment