Sunday, December 09, 2012

Tillinmäessä ja LOMA

Saimme Miehen kanssa molemmat perjantain vapaaksi, joten tässä vietellään ruhtinaallista neljän päivän lomaa. Minikääpä sanoi eilen, että tuntuu, ettei tämä loma lopu ikinä.

Paljon ollaan ehdittykin: ollaan makailtu olkkarin matolla (kun ei vielä ole niitä sohvia), juhlittu Itsenäisyyspäivää Kara-Karhujen kanssa, syöty herkullista uunilohta ystävän luona, shoppailtu Isossa Omenassa (ei Iso Omenassa, kuten Lauran mielestä piti sanoa), vietetty pikkujouluja ystäväperheen luona, oltu pulkkamäessä, lapset hiihtivätkin, ja tutustuttu vähän uusiin naapureihin. Niin, ja leivoimme myös pipareita ja torttuja.

Neljä kokonaista päivää on ihanan pitkä aika. Juuri passeli lomaksi.

Minikääpä raportoi juuri näkevänsä tontun. Eilen se hiippaili itse tonttupuvussa pihalla ja pihan pienet lapset olivat ihmeissään.

Viime viikko oli kyllä aika rankka. Kolme työpäivää, mutta uusi tarha, uusi eskari ja uusi koulu. Vietin maanantai- ja keskiviikkoaamupäivät Sammakoissa ja saatoin isommat eskariin ja kouluun. Hyvin tuntuisi alkaneen kunkin käävän elämä uusissa ympyröissä.

Nyt vielä kymmenen työpäivän rutistus ja sitten vietetäänkin joululomaa Muurlan mökillä. Mutta ehditään me olla kyllä täällä Tillinmäessäkin.

Eilen tultiin kylästä ja piipahdettiin Kivenlahden Tebskillä. Siitä tulee meidän uusi tukikohta. Ollaan vähitellen länsiespoolaistumassa.

No comments:

Post a Comment