Wednesday, April 03, 2013

Pääsiäinen

Olipas ihanan aurinkoinen pääsiäisloma! Oltiin paljon ulkona lasten kanssa ja kävin joka päivä kävelyllä Käävän, Minikäävän tai molempien kanssa. Kahlatiin koulun pihan lammikoissa ja rikottiin jäätä luistinradalla.

Saimme myös viettää Toukolaisen synttäreitä. Sunnuntaina oli kauan odotettu suuri päivä. Herätimme pienen miehen onnittelulauluilla ja annoimme lahjat. Seuraavaksi siirryimme aamiaiselle alakertaan. Tarjottimelta löytyi maitoa, kokista ja tuoremehua, nakkeja ja pekonia, nallesipsejä, camembertiä, mandariiniä ja suklaavanukasta. Kyllä kelpasi!

Iltapäivällä saimme vieraiksi R-kummin ja J:n, Papan ja Päivin, M:n ja L:n. Kunnon hulinat saatiin aikaan! Maanantaina piipahtivat vielä Minikäävän M-kummi ja Käävän S-kummi ja illalla Vaari ja Merja. Siinä oli tärkeitä ihmisiä kerrakseen! Miniäinen sai kummiltaan timantteja ja Kääpä Angry Birds-T-paidan, joten kaikki olivat tyytyväisiä. Taimistokin, sillä jättisuuresta suklaamunasta löytyi pinkki pavvo, jota sopi heitellä.

Lahjat olivat oikein erityisen mieluisia:

-Chima legoja ja T-paita
-Trash packeja (28 kpl! laski isoveli ja oli kateudesta vihreä)
-Shortsit ja T-paita
-Sählymaila ja pallo
-Kauko-ohjattava auto
-Rahaa fillaria varten
-Ja tietenkin suklaamunia, kaiken kokoisia

Itse asiassa suklaamunia saimme tietenkin jo sunnuntaiaamuna. Kun päivänsankari ja onnittelijat olivat syöneet aamiaisensa, piti etsiä kukon munimat munat. Ja niitähän riitti! Toukolainen puolitti vain pikaisesti kaikki munansa, jotta sai käsiinsä yllätykset. Munankuoret jäivät lautaselle kuin ravunpyrstöt. Kääpä ja Miniäinen olivat jo vähän malttavaisempia kun taas Taimistoa sai isi ja äiti auttaa herkuttelussa. Yhteistyöllä.

Nyt Toukolainen ja Taimisto sairastavat hoitajan kanssa kotona. Touko valitti, että hiuksia särkee, ja flunssaahan se tiesi. Tavoitteena on, että ainakin Kääpä ja Miniäinen olisivat terveenä viikonloppuna, sillä Käävällä on partioretki ja Minikäävällä kaverisynttärit. Muu jengi saa rötvätä huolella.

No comments:

Post a Comment