Sunday, January 23, 2011

Voittajaolo

Aletaan selvitä flunssasta, kaksi viikkoa siihen menikin. Me aikuiset olemme ainoat semiflunssaiset, lapset jo ihan kunnossa. Nyt vaan jännätään, saadaanko eskarista jo ensi viikolla parvorokko tähän jatkoksi.

Eilen pääsimme koko perhe jo ulkoilemaan, virkisti kummasti. Tehtiin lumitöitä, käävät hiihtelivät ja Toukolainen teki lumikakkuja ja kuskasi pulkkaa pitkin pihaa. Kääpä jäi vielä Villen ja Mikaelin kanssa pihalle, puoli kahdeksaan saa olla. Se oli ollut monot jalassa ja sukat oli ihan märät mutta mieli iloinen.

Käävät tekivät koko viikonlopun Miehen kanssa paperilennokkeja. Ne oppivat uuden mallin perjantaina ystävältään Isatoulta ja innostuivat siitä sitten. Lauantaiaamuna lennokkeja oli jo noin 40 ja kaikille oli annettu nimet. Homma jatkui Miehen kanssa ja oikein paperilennokkikirjakin kaivettiin esiin. Sunnuntaina ne siityivät sitten origameihin ja nyt on pöydät täynnä joutsenia.

Minä sen sijaan hummailin. Sain lauantaina puoli yhdeksän maissa kutsun yökylään. Pakkasin kimpsut ja kampsut kasaan ja lähdin lähes saman tien. Valvoimme kahteen ja olin sunnuntaina elämäni kunnossa. Tarvitsen pieniä irtiottoja silloin tällöin ja tämä oli parasta mahdollista pakoa arjesta.

Viime viikolla leikittiin myös kovasti Ihmeperhettä. Käävät askartelivat kaikille naamiot ja ihan juhlatkin pidettiin. Ihmeperhehippa lanseerattiin ja leikittiin. Kääpä haluaa olla Esa, joka on supernopea. Se säntäilee täällä kotona ympäriinsä huippunopeudella. Itse asiassa minäkin halusin olla pienenä Esa. Pidin lippistä väärin päin ja loukkaannuin, jos joku luuli minua Katjaksi.

No comments:

Post a Comment