Saturday, October 08, 2016

Kiekkokoulun startti

Jännitin tosi paljon kiekkokoulun alkua: oliko meillä nyt kaikki tarvittavat vehkeet? Mitä lapset tykkäävät? Osaammeko toimia hallilla oikein?

Kaikki huoli oli turhaa: kiekkokoulussa on tosi hyvä henki ja lapset tykkäävät tosi paljon. Kiekkokoulu alko viikko sitten lauantaina. Kaapo luisteli kuin vanha tekijä ja läiski maaleja, mutta Touko ja Taimi pysyivät alkuun pystyssä vain tuolin kanssa. Treenit kestävät 45 min ja jo loppuajasta ne liikkuivat ilman tuolia. Sunnuntaina jatkettiin ja silloin ei tuolia enää tarvittu, loppuajan ne menivät jo mailan kanssa.

Eilen oli EPSipäivä ja Taimin vika futisturnaus. Se päättyi iloisesti mitalli kaulassa. Kanerva kävi pienellä lenkillä kavereiden kanssa ja tytöt osallistuivat alkulämppään yhdessä, Taimi mukana myös. Sillä aikaa pojat kävivät treeneissä ja taas ne oppivat lisää. Toukokin oli mukana pelissä hienosti, toimi pikemminkin pakkina, kun taas Kaapo hyökkääjänä, teki hienoja läpiajoja ja maaleja.

Tänään ei ole kiekkokoulua kellään, sillä minä ja Touko mennään partiotaitokisaan Pinkkiin ja Kalle saa sillä aikaa elbata muiden kanssa. Eilen oli illalla vielä talkootkin, saatiin piha kuntoon, makkaraa ja mulle kuiva omenasiideri.

Kyllä tää tästä, vaikka vähän haipakkaa onkin. Ensi viikolla loppuu Toukon fudis ja sitten minä, Touko ja Taimi ollaan fudiksesta kesätauolla. Kanerva sentään jatkaa. Ja partiot pyörii normaalisti: maanantaisin Kaapon seikkailujajoukkue Ketut, tiistaisin Kanervan tarpojavartio Minifoonit ja keskiviikkoisin mun ja Toukon sudenpentulauma Ilvekset. Keskiviikkona on Kanervan ja Kaapon Temppetemmellys, tiistaina Taimin uinti ja torstaina Toukon. Näillä mennään tämä talvi.

No comments:

Post a Comment