Thursday, December 22, 2011

Kaksi yötä!

No nyt alkoi sitten Käävälläkin loma. Oltiin tänään Minikäävän, Toukolaisen ja Taimiston kanssa koululla. Lapset esittivät runon ja saivat tokarinsa. Käävän oma oli oikein hieno, kuinkas muuten.

Olen tänään laiskotellut, vaikka tietenkin pitäisi puuhastella kaikenlaista. No, tulee se joulu joka tapauksessa. Illalla käyn kyllä kaupassa ja sitten pitää hakea kuusi. Vielä on epävarmaa, lähteekö Vaari Pusulaan kuusimettälle, mutta ilmeisesti ei. Onneksi tuossa vieressä on kuusenmyyntipiste, mutta on oman metsän kuusi aina tietenkin parempi.

Harrastukset loppuivat pääosin viime viikolla, tällä viikolla oli enää Käävän partion nyyttärit. Sinne sai viedä oman vanhan lelun lahjaksi. Kääpä vei Pieksamäeltä ostetun koiran (mun tulee sitä ikävä!) ja sai ponin. Ne oli mässyttäneet tunnin putkeen ja sain saaliiksi onnellisen Siiselin.

Partion aikana ehdin käyttää pojat putkikontrollissa Pikkujätissä. Molemmilla oli putket kunnossa, ihana juttu! Kesällä sitten vasta uudestaan.

Eilen kyläiltiin. Mies kävi ensin viemässä kummitytön paketin (vihdoin ollaan saatu sellainen!) ja sitten mentiin kavereille. Niillä on 3- ja 5-vuotiaat käävät ja nyt ne on koko perhe muuttamassa Amsterdamiin. Kiva oli nähdä ja eiköhän ne vielä takaisinkin tule.

Maanantaina kyläitiin myös. Nyt mukana oli 2+3+4 eli yhdeksän lasta ja kaikkien hämmästykseksi leikit sujuivat mitä mainioimmin. Saimme katsella tanssiesityksiä, herkutella ja lörpötellä.

Eilen saimme myös odotetun vieraan, kun Miniäisen M-kummi tuli kyläilemään. Käävät innostuivat nytkin esiintymään ja herkkuina saimme Hattivatti-pipareita ja kroisantteja.

Ollaan kyllä oltu tosi väsyneitä tällä viikolla koko remmi. Eilen jäpitin ulkona jonkin aikaa, että pojat pääsivät pulkkamäkeen mutta edes raitis ilma ja kahvi ei poista tätä tokkuraa. No, onneksi tämä elo on nyt aika leppoisaa eikä ihmeellisyyksiin tarvitse venyä.

Pian syödään: lohta, perunasipulisekoitusta ja parsakaalia ja uuni tekee kaiken työn! Minä lusikoin päälle vain purkillisen kermahässäkkää, siis sitä, missä kokki ojentaa sille naiselle maistiaista jääkaapista, tiedättekö?

No comments:

Post a Comment