Monday, September 05, 2011

Helpon elämän algoritmi

1. Hommaa itsellesi hyväpalkkainen ammatti. Ei välttämättä mikään kutsumusammatti, mutta työ, jota voit tehdä noin kahdeksan tuntia päivässä ilman että pää hajoaa.

2. Hanki ihana, komea ja hyväpalkkainen mies, joka haaveilee pikkubussillisesta lapsia.

3. Laita lapsia tilaukseen niin paljon kuin suinkin kykenet: perinteisellä menetelmällä, erilaisilla hoidoilla tai adoptiolla. Varaudu vuosien odotukseen, keskenmenoihin ja pettymyksiin.

4. Hoida lapsia yhdessä puolisosi kanssa mahdollisimman tasapuolisesti, jotta molemmat oppivat lastenhoidon, kotihommat ja saavat välillä käydä töissäkin.

5. Järjestä lasten jatkohoito vauvaiän jälkeen.

Jos pidät puutarhanhoidosta, käsitöistä, askartelusta tai hilloamisesta, sinnittele kotona niin pitkään kuin se vain on taloudellisesti mahdollista.

Jos pidät issueiden ratkomisesta, tarjouspyyntöihin vastaamisesta ja palavereissa istumisesta, tuuppaa lapset ulkopuolisen hoitoon heti kuin vain raaskitte.

6. Nauti lapsistasi. Kirjoita niiden hassuja juttuja ylös, räpsi niistä kuvia ja videoi niiden leikkejä. Nappaa niitä syliin ja pörrötä ja nuuskuttele tukkaa aina kuin mahdollista. Pue ne kauniisti ja ihaile niiden hyvää käytöstä ihmisten ilmoilla. Jaa havaintosi iltaisin puolisosi kanssa.

7. Kun lapsille on järjestynyt hyvä hoitopaikka, jossa voi tehdä kakkuja Lucyn ja Hannamarin kanssa tai halkoa kiviä Aslanin kanssa, tai lapsi on lähtemässä koulutielle, hankkiudu raskaaksi. Anna lasten jatkaa osa-aikaisesti hyvässä hoitopaikassaan ja jää äitiyslomalle mahasi kanssa. Haudo vauvaa vielä muutama viikko yliaikaa, jotta voit rauhassa opiskella työhösi liittyvää tutkintoa, kahvitella kotiäitien kanssa ja shoppailla.

No comments:

Post a Comment