Wednesday, September 21, 2011

Ihana Mies!

Eilen söimme maukkaan brunssin Miehen kanssa. Ensin tietenkin dipattiin Kääpä kouluun pajapäivän viettoon ja poitsut sinne tarhaan neuvolareissun jälkeen. Huomenna on vielä luvassa tällainen luksuspäivä Miehen ja Taimin kanssa kolmistaan, mutta sitten pojat ovatkin perjantain kotona ja Mies palaa maanantaina töihin.

No mutta, se brunssi:

-Nakkeja ja pekonia, tomaattia
-Croisantteja
-Brietä
-Perunasalaattia
-Luumuja, viinirypäleitä, banskua, päärynää
-Appelsiinimehua, kahvia

Yö oli Taimin kanssa aika hulinaa. Olin ajatellut viedä pojat, mutta Mies laittelikin ne kuntoon ja lähti rattaiden kanssa viiden kilsan aamulenkilleen. Me jäimme Taimin kanssa syömään. Mies saapui reissultaan ja minä jatkoin pötköttelyä, vihdoin typsykin nukkui. Kun yhdentoista jälkeen hiippailin alakertaan, Mies hyppäsi sohvalta, säntäsi keittiöön, napsautti leivät paahtimeen ja kaatoi kahvin kuppiin. Minua odotti aamiainen:

-Paahdetut ruisleivät
-Kirsikkajugurtti
-Viinirypäleet ja banskua
-Appelsiinimehu, kahvi ja vesi
-Ja kuvun alta löytyi vielä yllärinä Dallas-pulla :)

Ja vieressä oli vielä päivän Iltsikka! Kyllä nyt kelpasi!

Unohdin muuten edellisessä postauksessa kertoa, että pääsin sunnuntaina jopa perinteiselle iltalenkille. Teimme tunnin lenkin ja en olekaan ihan niin rapakunnossa kuin pelkäsin. Ja ilman mahaa on kyllä huomattavasti mukavampi lenkkeillä, vaikka rupatteluhan se näissä sunnuntai-illoissa on se oleellisin juttu.

Meillä alkaa olla nyt sellaiset aika perinteiset vauva on tullut taloon -meinigit. Nukkevauvojahan koko remmi on hoitanut kesän ja syksyn ja Kääpä on sisustanut koko huoneensakin pikku kodiksi, jossa se hoitelee vauvaansa. Toukolainen puolestaan leikki vauvaa turvakaukalossa ja sanoi kaukaloa "vauvaleikiksi". Eilen molemmat pojat halusivat leikkiä vauvoja. Ne raahasivat alakertaan vauvahuopansa, pussilakanansa ja vauvalelunsa ja känisivät vilteillään. Minä puolestani olen itsekseni ja kääpäin kanssa katsonut isompien vauvakuvia ja todennut ne kaikki neljä aika klooneiksi. Taimi sopii hyvin porukkaan.

No comments:

Post a Comment